Jump to Navigation

Παστίτσιο με διαφορετική μπεσαμέλ !!!

up
1 user has voted.
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβρασα ένα πακέτο μακαρόνια χονδρά τα σούρωσα δεν τα λάδωσα.Έφτιαξα κανονικά τον κιμά μου με την σάλτσα του χωρίς υγρά.Έφτιαξα εύκολη μπεσαμέλ ωραιότατη βάζοντας σε ένα κατσαρόλι 1 λίτρο γάλα μισό φλιτζ.τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 3 κουταλιές κορν φλάουρ 2 αυγά αλάτι λίγο μοσχοκάρυδο και άναψα το μάτι ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς μέχρι να πήξει,μετά έριξα 3 κουταλιές ελαιόλαδο και ανακάτεψα λίγο με το σύρμα.Σε ένα ταψί έριξα ελάχιστο σιμιγδάλι κάτω μετά τα μακαρόνια τον κιμά λίγο τυρί τριμμένο τα ανακάτεψα με την πιρούνα έριξα την κρέμα την έστρωσα ωραία έβαλα λίγο τριμμένο τυρί απ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΡΟΖΕ ΣΑΛΤΣΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΡΟΖΕ ΣΑΛΤΣΑΕάν είστε πολυάσχολοι με λίγο χρόνο στη διάθεσή σας για μαγειρέματα αλλά το στομάχι σας διαμαρτύρεται και δεν έχει υπομονή τότε....φτιάξτε τη μακαρονάδα αυτή! Χρειάζεστε μόνο ένα μπλέντερ και 15 λεπτά μαγειρέματος... Ριγκατόνι με απίθανη ροζ σάλτσα που γίνεται ένα με τα ριγέ αυτά ζυμαρικά και χορταίνουν στο πι και φι χωρίς κόπο και με χαμηλό κόστος!

Κανελόνια με κιμά

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Κανελόνια με κιμάΚαι ποιος δεν τα αγαπά?

TÜRTELN ΡΑΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΤΙΡΟΛΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TÜRTELN : I RAVIOLI DI VAL PUSTERIA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
98 users have voted.
TÜRTELN ΡΑΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΤΙΡΟΛΟγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Δεκέμβρη και σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare.  Το 2018 κλείνει με την τελευταία συνταγή από την ιταλική κουζίνα, καθώς γιά το 2019  είναι προγραμματισμένο να προσεγγίσουμε δύο τελείως διαφορετικές κουζίνες, την ιαπωνική και την νορβηγική!Η κοιλάδα της Πουστερία (Val Puster

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ // RISONI RISOTTATI AI GAMBERI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
265 users have voted.
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗΚριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ...

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MACCHERONI ALLA BOLOGNESE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
639 users have voted.
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την ομάδα Quanti Modi di Fare e Rifare.Θα μεταφερθούμε νοερά στην Μπολόνια, για να δοκιμάσουμε ένα ρουστίκ παραδοσιακό πιάτο, τα μακαρόνια αλά μπολονιέζε.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut