Jump to Navigation

Παγωτό με γεύση καραμέλα | Εύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

up
77 users have voted.
Παγωτό με γεύση καραμέλα | Εύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανήΥπέροχο εύκολο παγωτό με απαλή γεύση καραμέλας  και υλικά έκπληξη που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!Η συνταγή βασίζεται σε 3 άλλες πολύ αγαπημένες συνταγές μου, συγκεκριμένα στην πάστα ταψιού mars (συνταγή εδώ ),  την τούρτα καραμέλα (συνταγή εδώ ) και το παγωτό σοκολάτα με άνθος αραβοσίτου (συνταγή εδώ ).Υλικά:400γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά (ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΊΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ) κρύα από το ψυγείο1 φάκελος άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση καραμέλα  500ml φρέσκο γάλα πλήρες κρύο 170γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Παγωτό Φράουλας Μοναδικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
33 users have voted.
Τέτοιο Παγωτό Φράουλας δεν έχετε ξανά δει ποτέ! Με 3 Υλικά ΜΟΝΟ και τεχνική που δεν έχετε ξανά δει ΠΟΥΘΕΝΑ!!Ένα εκπληκτικό Παγωτό Φράουλας με 3 Υλικά ΜΟΝΟ με υλικό και τεχνική που δεν έχετε ξανά δει, χωρίς Παγωτομηχανή και χωρίς Αυγά. Έτοιμο σε χρόνο Εξπρές και πανεύκολο,όσο από γεύση και υφή Όνειρο.

Παγωτό καραμέλα με 2 υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
46 users have voted.
 Hξερες ότι μόνο με 2 υλικά μπορείς να κάνεις αυτό το τέλειο  παγωτό ?!!!Πραγματικά είναι πανεύκολο  κ βελούδινο !!! ΑΠΊΘΑΝΟ !!!Υλικά400 γρμ κρύα κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά1 καραμελωμένο ζαχαρούχο 397γραμ-Dulce de leche- Tιπς Θες  έξτρα τσαχπινιά ?

Δες πώς να φτιάξεις εύκολο σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος, μόνο με 3 υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
93 users have voted.
Το Πιο Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Κρέμα Γάλακτος - Μόνο 3 Υλικά!!!Δες πώς να φτιάξεις εύκολο σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος, μόνο με 3 υλικά! Αυτή η γρήγορη και υγιεινή συνταγή είναι ιδανική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τη γεύση.

Απολαυστικά Παγωτίνια Σαντουιτσάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
96 users have voted.
Θέλετε την πιο πανεύκολη συνταγή για τα πιο Απολαυστικά Παγωτίνια Σαντουιτσάκια ;;;Αν ναι, εδώ σας έχω την απόλυτη και πιο πανεύκολη συνταγή για ατομικά Παγωτίνια Σαντουιτσάκια Μπισκότου με 5 Υλικά Μόνο, γίνονται Γευστική και Εμφανισιακά σαν να είναι Επαγγελματική απο ζαχαροπλαστείο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut