Υλικά: 
    
            
                    Για 4-6 άτομα1 κιλό πέρκα σε φιλέτα1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι3 ντομάτες½ φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο½ φλιτζάνι τσαγιού μαύρες ελιές1 κουταλιά της σούπας κάπαρη2 κουταλιές της σούπας κουκουνάριΑλάτιΠιπέρι
        
        
Λαχταριστό και ζουμερό ψάρι στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και ελιές
      Απαιτούμενος χρόνος: 
    
            
                    55 λεπτά        
        
      Βαθμός δυσκολίας: 
    
            
                    1        
        
    
            
                    Ονοματεπώνυμο