Jump to Navigation

ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RAMEN CON PETTO DI POLLO E PEPERONI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

up
21 users have voted.
ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΕφτασε ήδη και η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ακόμη μία συνταγή από το εκλεκτό μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare ... Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα. Ράμεν, δηλαδή νούντλς, με στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένο με πράσινες πιπεριές, και φυσικά την απαραίτητη γλυκόξινη σάλτσα.  Τα ράμεν είναι νούντλς που παρασκευάζονται με αλεύρι από σιτάρι, με την μέθοδο του διπλώματος και τραβήγματος της ζύμης.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΕΚΑΝ ΠΑΪ // PECAN PIE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
PECAN PIEΗ περίφημη πεκάν πάι (pecan pie),  αποτελούν μαζί με την pumpkin pie τα δύο κλασσικά επιδόρπια του πλούσιου τραπεζιού της ημέρας των Ευχαριστιών. Ρουστίκ συνταγούλα, βγαλμένη από τις μοσχομυριστές κουζίνες των αμερικανίδων νοικοκυρών, που συναγωνίζεται σε νοστιμιά και χάρη και την φημισμένη μηλόπιτα apple pie.

ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ // HACHIS PARMENTIE, IL GATO' DI PATATE ALLA FRANCESE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥΤο ασί παρμαντιέ (hachis parmentier) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με την πιο γνωστή σε εμάς αγγλική "πίτα του βοσκού" (shepherd 's pie), αλλά και το ιταλικό gatò di patate.

ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PANCETTA DI MAIALE TERIYAKI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΗμέρα της διαδικτυακής συνάντησης με την παρέα των Quanti Modi di Fare e Rifare σήμερα και συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην γιαπωνέζικη κουζίνα, με ένα μεζεδάκι σούπερ : Buta no bara niku teri-yaki που σημαίνει τραγανή παντσετούλα στο τηγάνι, γλασαρισμένη με την μέθοδο τεριγιάκι.Ο όρος τεριγιάκι 照り焼きστην ιαπωνική κουζίνα, σημαίνει ψάρι ή κρ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙ // TARO STUFATO CON SPALLA DI MAIALE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
8 users have voted.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙΠάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και το κολοκάσι, για το οποίο είχα ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από τους κύπριους φίλους μου!

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MERLUZZO CON PROSCIUTTO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΠιστοί στο ραντεβού μας με την δημιοργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare, σήμερα θα δοκιμάσουμε ακόμη μια υπέροχη συνταγή από νορβηγικό site : μπακαλιάρος τυλιγμένος σε προσούτο και σεβιρισμένος με νόστιμη σως ρόκας! Η συνταγή, που μπορείτε να την δείτε εδώ, είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut