Jump to Navigation

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

up
31 users have voted.

ΥΛΙΚΑΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ!!!! ΥΛΙΚΑ 900ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 2ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 1ΑΥΓΟ 3ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ... ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΛΙΑΣΤΕς ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 150ΓΡ ΧΑΛΟΥΜΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ 1ΚΥΒΟ ΧΑΛΟΥΜΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! 

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
57 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
91 users have voted.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
87 users have voted, including you.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ

Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
297 users have voted.
 Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την μουστάρδα και το σκόρδο σε φετάκια. Κάνουμε καλό μασάζ και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα στο ψυγείο.Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!Έπειτα το βάζουμε στο ταψί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut