Jump to Navigation

Μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα / Jammy bites

up
1387 users have voted.
Η αλήθεια είναι ότι άργησα να βάλω ανάρτηση. Κάθε σ/κ που λέω θα κάνω δέκα πράγματα, ή δεν θα κάνω κανένα (!!!) ή άντε να κάνω ένα. Ναι..ναι...για τέτοιο αριθμό μιλάμε.Ενα τέτοιο σ/κ ήταν και το προ-προηγούμενο.  Βασικά δεν ήταν καν σ/κ γιατί ήμουν λίγο άρρωστη (με κόλλησαν οι υπόλοιποι στο σπίτι). Κι εγώ άργησα να συνέλθω λίγο. Δεν ήταν τίποτα τρομερό, λίγο κρύωμα, ίωση... κάτι τέτοιο.Πρέπει να αρχίσουμε τα ζεστά ροφήματα. Αν και σήμερα που είχε ήλιο και σχετικά καλή μέρα, ήθελα να φάω παγωτό. Χμμμ...
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Κουλουράκια πορτοκαλιού / Orange cookies ''Koulourakia''

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1367 users have voted.
Αυτά τα κουλουράκια είναι τα αγαπημένα μας αυτό το διάστημα. Μαζί με αυτά τα Kουλουράκια λαδιού με πορτοκάλι.Που ομολογώ τα ψησίματα είναι πιο πολλά. Ετσι χωρίς λόγο ή και με λόγο.Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πεινάσουμε και φυσικά δεν θα αδυνατίσουμε.

Μαλακά μπισκότα red velvet / Soft red velvet cookies

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1218 users have voted.
Πότε πέρασε ο καιρός κι έρχεται το καρναβάλι κι ο Αγ. Βαλεντίνος!!! Ολες οι μεγάλες γιορτές μαζεμένες.Οι μέρες λοιπόν επιβάλλουν κάτι κόκκινο. Καλά δεν χρειάζεται να είναι του Αγ.

Κέικ γιαουρτιού με πορτοκάλι & κάρδαμο / Yogurt cake with orange & cardamom

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1640 users have voted.
Σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση στη Λακωνία το καλοκαίρι, είδα απέραντους πορτοκαλεώνες. Στη Λακωνία τα εσπεριδοειδή αποτελούν βασική πηγή εισοδήματος. Για την ακρίβεια μία από τις βασικές πηγές, κυρίως πορτοκάλια Βαλέντσια, ενώ δυναμικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους και νέες ποικιλίες.Τόσες πορτοκαλιές μαζεμένες σε τόσο μεγάλη έκταση δεν είχα δει.

Υγιεινά muffins με καρότο, κολοκύθι, μπανάνα & μέλι / Healthy muffins with carrot, zucchini, banana & honey

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1379 users have voted.
Oι μέρες περάσανε, κάποιοι είναι ακόμα διακοπές και απολαμβάνουν ηρεμία και ξεκούραση ή είναι προς το τέλος των διακοπών, ανεμελιά, χαλαρό ξύπνημα το πρωί...κι αν έχουμε επιστρέψει στη δουλειά πάλι υπάρχει μια μικρή ηρεμία είτε στους πρωϊνούς δρόμους ή στη δουλειά ή ακόμα και στο σπίτι..ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!!

Κέικ με ανανά ''ανάποδο'' / Upside-down pineapple cake

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1030 users have voted.
Θα ήθελα να φτιάξω παγωτό. Γιατί είναι τέλος Μαΐου. Θα ήθελα να φάω τα καλοκαιρινά φρούτα που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Στην λαϊκή το Σάββατο είχε βερίκοκα, κεράσια, πεπόνια, καρπούζια... Ζήλεψα τα καρπούζια γιατί είχαν ένα χρώμα μέσα απίστευτο: κατακόκκινο.Αλλά είχε συννεφιά και καταχνιά ... και δεν μου έκανε καμία αίσθηση όλη αυτή η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Μετά έβρεξε..


Main menu 2

1 | by Dr. Radut