Jump to Navigation

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ

up
74 users have voted.

Αυτά τα απίθανα, ευωδιαστά μπισκότα με το άρωμα λεμονιού, θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Γίνονται πανεύκολα και τρώγονται στο λεπτό!ΥΛΙΚΑ (για 16 μπισκότα)110γρ. βούτυρο60γρ. ζαχαρηξύσμα ενός λεμονιού σε πολύ λεπτό τρίφτη30γρ. αμυγδαλόψιχα σε σκόνη140γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΓια τη γέμιση:40γρ. βούτυρο85γρ. άχνη ζάχαρηΕΚΤΕΛΕΣΗΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ξύσμα και την αμυγδαλόψιχα συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος το αλεύρι. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο www.2daycook.com

Σχετικές συνταγές

Πανεύκολα Cupcakes !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
6 users have voted.
Τα πιο Πανεύκολα Cupcakes με Βουτυρόκρεμα Όνειρο!!!

Τούρτα γευστική εύκολη !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
8 users have voted.
❤️ Απίστευτα εύκολη γευστική Τούρτα!

Μπακλαβάς !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
13 users have voted.
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΘΕΙΚΟΣ !!!!      ΣΥΝΤΑΓΉ:Κάνουμε πρώτα το ΣΙΡΌΠΙ:Βράζουμε 2 ποτήρια νερό με 2 ποτήρια ζάχαρη,μισό ποτήρι μέλι,1 ξυλάκι κανέλας,μισό λεμόνι με την σάρκα του για 5 λεπτά!   Ετοιμάζουμε την γέμιση:200 γρ ψιλοκομμένα καρύδια,200 γρ ψιλοκομμένα αμύγδαλα,1 κ.σ κανέλα,μισό κ.γ.γαρυφαλο!       Λιώνουμε 250 γρ καλό βούτυρο !Βουτυρωνουμε καλά το ταψί(28ν)!Ανοίγουμε στον πάγκο 1 πακέτο φύλλα κρούστ

Ναπολέων γλυκό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
11 users have voted.
Απίστευτα νόστιμο γλυκό Ναπολέων με μπισκότα!!!! Συνταγή:   Έφτιαξα πρώτα την Κρέμα:Έβαλα στην κατσαρόλα εκτός εστίας 1 ζαχαρουχο γάλα και έριξα μέσα 6 κ.σ.σκονη σοκολάτας και τα ανακάτεψα! Μέσα σε ένα ποτήρι των 200 ml έβαλα γάλα φρέσκο και έριξα 2 κ.γ.κορν φλάουρ και ανακάτεψα!

Ταρτάκια με Βελούδινη κρέμα Λεμονιού !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
16 users have voted.
 Σπιτικά Χειροποίητα Ταρτάκια χωρίς Φόρμες και Βούτυρο!Τα πιο Απίθανα Χειροποίητα Ταρτάκια χωρίς ειδικές Φόρμες Τάρτας, Χωρίς Βούτυρο, η πιο απίθανη ζύμη που γίνετε σε 2 λεπτά πραγματικά είναι Τραγανή, Αρωματική, Γεμίζουμε τα Ταρτάκια με την πιο βελούδινη Κρέμα Λεμονιού που γίνετε με 4 Υλικά μόνο, χωρίς αυγά και με τεχνική που δεν έχετε δει πουθενά!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut