Jump to Navigation

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ

up
97 users have voted.

Αυτά τα απίθανα, ευωδιαστά μπισκότα με το άρωμα λεμονιού, θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Γίνονται πανεύκολα και τρώγονται στο λεπτό!ΥΛΙΚΑ (για 16 μπισκότα)110γρ. βούτυρο60γρ. ζαχαρηξύσμα ενός λεμονιού σε πολύ λεπτό τρίφτη30γρ. αμυγδαλόψιχα σε σκόνη140γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΓια τη γέμιση:40γρ. βούτυρο85γρ. άχνη ζάχαρηΕΚΤΕΛΕΣΗΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ξύσμα και την αμυγδαλόψιχα συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος το αλεύρι. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο www.2daycook.com

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
38 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
92 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
253 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
968 users have voted.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και

Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
947 users have voted.
 Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη για κάθε χαρούμενη εκδήλωση !!!ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα ιδιου μεγεθους,100 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια! Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη-βανιλια να αφρατεψουν να ασπρισουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις σιγα-σιγα το αλευρι ανακατευουμε απαλα με μαριζ!!!Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι νουμερο 26 και ψηνουμε στου


Main menu 2

1 | by Dr. Radut