Jump to Navigation

ΜΠΑΛΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ADELE ** PALLINE DI SEMOLINO, DI NONNA ADELE

up
146 users have voted.
ΜΠΑΛΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ADELE 6 Οκτωβριου σημερα ανανεωνουμε το ραντεβου μας με την ομαδα του Quanti Modi di Fare e Rifare, στις κουζινες μας ανα τον κοσμο, με ενα πεντανοστιμο πρωτο πιατο. Αυτον τον μηνα ειμαστε καλεσμενες στην κουζινα τεσσαρων ... εργατικων "μελισσων", μεσα απο το υπεροχο blog τους, που το ονομασαν "σαν ενα λουλουδακι απο δεντρολιβανο" (Come un Fiorellino di Rosmarino), εμπνευσμενες απο ενα ποιημα του Λορκα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

TRIFLE ΜΕ ΜΗΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // STRATI DI MELE SPEZIATE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
633 users have voted.
TRIFLE ΜΕ ΜΗΛΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΣιγά σιγά φτάσαμε και στον Δεκέμβρη και στο τελευταίο μας μηνιαίο ραντεβού με τις διαδικτυακές φίλες από την πρωτοβουλία Quanti Modi di Fare e Rifare, η οποία, έπειτα από 9 χρόνια έφτασε και αυτή στο τέλος της. Ευχαριστώ την Anna και την Ornella, τις καταπληκτικές Cuochine που μας οδήγησαν σε αυτό το υπέροχο γαστριμαργικό ταξίδι!

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MERLUZZO CON PROSCIUTTO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
358 users have voted.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΠιστοί στο ραντεβού μας με την δημιοργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare, σήμερα θα δοκιμάσουμε ακόμη μια υπέροχη συνταγή από νορβηγικό site : μπακαλιάρος τυλιγμένος σε προσούτο και σεβιρισμένος με νόστιμη σως ρόκας! Η συνταγή, που μπορείτε να την δείτε εδώ, είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

ΠΑΝΚΕΪΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PANCAKES IN TAZZA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
246 users have voted.
ΠΑΝΚΕΪΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΦέτος η συμμετοχή μου στο μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare, γίνεται με διαλείμματα, εξ΄αιτίας της δυσκολίας να βρώ τα υλικά για τις συνταγές από την ιαπωνική κουζίνα...

ΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ JASMINE ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // SALMONE CON RISO AL COCCO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
ΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ JASMINE ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Απρίλη, η ημέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την πρωτοβουλία Quanti Modi di Fare e Rifare.Σήμερα θα δοκιμάσουμε μία συνταγή που μας προτείνει η Ornella (μπορείτε να την δείτε εδώ), που ζεί πλέον στην Νορβηγία.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // INSALATA DI CECI E UOVA STRAPAZZATE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
487 users have voted.
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και ανανεώνουμε το μηνιαίο ραντεβού μας με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare. Οπως είπαμε και στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση, φέτος θα δοκιμάσουμε συνταγές από την Ιαπωνία και την Νορβηγία.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut