Jump to Navigation

Μοσχαράκι κοκκινιστό !!!

up
75 users have voted.
Σημερινό ...Μοσχαράκι κοκκινιστό ..έιχα στηθοπλευρά για σούπα αλλά το μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο και έγινε φανταστικό ...Δοκιμάστε το λιώνει στο στόμα κ πολύ γευστικό !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλεύρωσα κ τίναξα απο το περιττό αλεύρι το κρέας .
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μοσχαράκι φρικασέ με μαρούλια

(ioccalice.blogspot.com)
up
337 users have voted.
Υλικά--------Για το αυγολέμονο χυμό από δύο λεμόνια ,ένα αυγό και μιά κούπα απ'τον ζωμό του κρέατοςΓια το φρικασέ1300 γραμμ.

Μοσχαράκι στιφάδο !

(ioccalice.blogspot.com)
up
344 users have voted.
Υλικά--------1300 γραμμ. κρέας χτένι σε κομμάτια1500 γραμμ.

Kρεμμυδοντολμάδες στον φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
332 users have voted, including you.
Kρεμμυδοντολμάδες φούρνου είναι ένα εξαιρετικά μερακλίδικο και ενδιαφέρον γεύμα, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα!!!Υλικά:6-7 κρεμμύδια μεγάλα500 γρ. κιμά ανάμικτο100 γρ. ρύζι καρολίνα1 πιπεριά πράσινη3-4 κ.σ. μαϊντανό1 κ.σ. πελτέ ντομάτας300 γρ. χυμό ντομάτας1/2 φλ.κ. κρασί κόκκινο1 φλ.κ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ.

Κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
401 users have voted.
Χοιρινά κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!    Υλικά    χοιρινο 1-2 κιλά κότσια    πατατες 6-7 περίπου    Για τη μαρινάδα    αλατι Κατά βούληση    πιπέρι Κατά βούληση    ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού    μουσταρδα 150 γραμμάρια περίπου    σκορδο 1-2 σκελίδες    ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού    λεμονι ΕκτέλεσηΑρχικά παίρνουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες

Το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
435 users have voted.
Μάθε πως να φτιάξεις τα πιο τέλεια χοιρινά σουβλάκια για την Τσικνοπέμπτη κι όχι μόνο  ..Πλέον κάνω τα χοιρινά σουβλάκια μόνο με αυτόν τον τρόπο! Εύκολα και απλά!Σουβλάκι χοιρινό. Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut