Jump to Navigation

Μοσχάρι στρογγανόφ !!!

up
20 users have voted, including you.
 Υλικά!!1 κιλό μοσχαράκι από ελιά κομμένο σε φετακια1 κουτί μανιτάρια φρέσκα1 κρεμμύδι μεγάλο1 κ. σούπας πελτέ2 κ σούπας μουστάρδα1/2 ποτήρι του κρασιού κρασί για το σβήσιμο1 κρέμα γάλακτος 200 γρΑλάτι και πιπέρι.Εκτέλεση!!Τσιγαρίζω το κρέας το κρεμμύδι και μανιτάρια μαζι. σβήνω με το κρασί. Βάζω την μουστάρδα, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και νεράκι!! όταν γίνει το φαγητό μου προσθέσω και την κρέμα γάλακτος και βράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου και να φύγουν τα πολλά υγρά!!Σερβίρω με ρύζι...!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χοιρινός γύρος στο τηγάνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
18 users have voted.
Και τώρα πια που ο καύσωνας αποτελεί παρελθόν, τώρα με τις πρώτες ψύχρες που αναζητάς τη ζεστασιά και τα αρώματα της κουζίνας ...τι λες; Φτιάχνουμε γύρο; Ναι, αυτό το αγαπημένο αλλά τόσο νόστιμο "βρώμικο" μπορούμε να το ετοιμάσουμε στο σπίτι και στο τηγάνι μας.Κι όχι μόνον μπορούμε να το φτιάξουμε στο σπίτι αλλά και με ένα μόνον τηγάνι αλλά χωρίς να είναι τηγανιτός!

Xουνκιάρ μπεγιεντί !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
173 users have voted.
  Σήμερα έφτιαξα ...Λαχταριστό Χουνγιάρ Μπεγιερντί !!!Για 4 άτομαΥλικά- 1.200 γραμμάρια μοσχαράκι (χτένι από σπάλα)- ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα- 2 σκελίδες σκόρδου- 1 κουταλάκι σούπας πελτές ντομάτας- 400 γραμμάρια ντομάτες ψιλοκομμένες- Μισό φλιτζάνι κόκκινο κρασί- 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη- 4-5 κλωναράκια μαϊντανού- Αλάτι, πιπέριΓια τον πουρέ- 6 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκ

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μπύρας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μπύρας !!!Υλικά: 600γρ. χοιρινό μπούτι, λαιμό ή σπάλα300γρ. μανιτάρια λευκά200ml μπύρα1 κρεμμύδι μέτριο1 σκελίδα σκόρδο1/2 κ.γ. θυμάρι1 κ.σ. αλεύρι γ.οχ.1 φλκ. ελαιόλαδο ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=Ft__xkLroZs&t=57s 

Χοιρινή τηγανιά με τηγανητά πράσα όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
178 users have voted.
Χοιρινή τηγανιά με τηγανητά πράσα!!Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό700 γρ πράσα1 κρεμμύδι ξερό2 κγ αλάτι1κγ πιπέρι1/2 κγ κύμινο1 φλιτζάνι ελαιόλαδοΧυμός από 2 λεμόνιαΕκτέλεσηΖητάμε κατά προτίμηση  απ τον κρεωπολη χοιρινή σπαλα κομμένη σε κομμάτια.Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγισει καλά από νερά. Κανονικά τα κομμάτια του χοιρινού δεν τα πλένουμε, φεύγει η νοστιμιά τους.

Κοκκινιστό Μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
180 users have voted.
Συνταγή για το απόλυτο Κοκκινιστό Μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα! Συνοδεύστε το με πουρέ η ρύζι και απολαύστε το πιο νόστιμο μαγειρευτό φαγητό!!!Υλικά:1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκιαλάτι100 γρ. ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένημαυροπίπερο1 κ.γ. θυμάρι100 ml κόκκινο κρασί500 ml νερό500 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut