ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚι ενώ σας έχω δείξει κατά καιρούς πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολο μιλφέιγ, ήρθε επιτέλους η κατάλληλη συγκυρία να το φτιάξω μια φορά με αυθεντική σφολιάτα. Το φύλλο πραγματικά κάνει τη διαφορά!
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡΓεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες!Αυτή τη φορά σας έχω πανεύκολα κεράσματα για να προσφέρετε σε παιδικά πάρτυ και να ξετρελαθούν τα παιδιά! Γίνονται με λίγα υλικά και οικονομικά, και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πολύ...Υλικά:μπισκότα σαβαγιάρ πραλίνα φουντουκιού ή κρέμα μπουένοφράουλες κομμένες σε φετάκιασοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη (για κάθε 125γρ.
Πόσοι είναι αυτοί που δεν αγαπούν το τιραμισού; Ένα γλυκό που μπορεί να γίνει σε διάφορες εκδοχές, από το κλασσικό ιταλικό και αυθεντικό μέχρι το πιο απλό και, ανάλογα με τα υλικά πιο οικονομικό, αλλά ωστόσο ποτέ δεν χάνει την απίστευτη νοστιμιά του.Για σήμερα, θα σου προτείνω μια απλή, χωρίς αυγά, με τυρί κρέμα αντί μασκαρπόνε αλλά λίγο διαφορετική.
Εκμεκ με τσουρέκι που περίσσεψε πανεύκολο με βελούδινη κρέμα !!!!Υλικά για πυρέξ 30 επί 24για την βάση φέτες τσουρεκιουγια το ΣΙΡΟΠΙ500 γρ.νερο150 γρ.ζαχαρη1 κομμάτι φλούδα λεμονιούγια την ΚΡΕΜΑ750 γρ.γαλα3 κουτάλιες άνθος αραβοσίτου που βράζει ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΗΣ2,5 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ1 κρόκο από μεγάλο αυγό200 γρ.ζαχαρη1 βανιλετα1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιούΕΠΙΚΑΛΥΨΗ1,5 φακελάκι Garni