Jump to Navigation

Μιά εύκολη γαλατόπιτα !!

up
62 users have voted.
Γαλατόπιτα πολύ εύκολη και ακόμα πιο νόστιμη !!!!!Υλικά     2 λίτρα γάλα     1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό     2 1/2 φλιτζ. και 3 κ.σ. για γαρνίρισμα ζάχαρη     2 φακελάκια βανίλια σε σκόνη     4 αυγά     2 κ.σ. βούτυρο     1/2 κ.γλ. κανέλα    φλούδα λεμονιού η πορτοκαλιού κατά προτίμηση Εκτέλεση1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αρωματική Κομπόστα Βερίκοκο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
826 users have voted, including you.
 Σήμερα σας έχω μια Σούπερ Οικονομική συνταγή ώστε να Μάθετε πως να φτιάξετε την δική σας Σπιτική Κομπόστα Βερίκοκο με 3 Υλικά ΜΟΝΟ!!Μια Πανεύκολη, υγιεινή και άκρως αρωματική συνταγή για την πιο αρωματική Κομπόστα Βερίκοκο με μόνο 3 απλά Υλικά σχεδόν μηδενικής Αξίας.

Pancakes με βρώμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
859 users have voted.
 Pancakes με βρώμη κρέμα τυριού και μαρμελάδα φράουλα!!! Υλικά  για τα pancakes-400gr νιφάδες βρώμης-2 αυγά μεγάλα-4κτσ. ζάχαρη-1κτσ. baking powder-500ml γάλα  για την κρέμα-200gr τυρί κρέμα-100gr ζάχαρη άχνη-70ml κρέμα γάλακτος  για την μαρμελάδα φράουλα-500gr φρέσκες φράουλες-250gr ζάχαρηΔείτε την συνταγή εδώ https://youtu.be/UtKw--7zDDQ?si=9eouL7nAIKNItneQ 

Εκπληκτικά Παστάκια-Εκλεράκια χωρίς Φούρνο με Λίγα Υλικά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
959 users have voted.
Παστάκια-Εκλεράκια Αφρός χωρίς Ψήσιμο!!Εκπληκτικά Παστάκια-Εκλεράκια χωρίς Φούρνο με Λίγα Υλικά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ και πιστέψτε όμοια τους δεν έχετε ξανά δοκιμάσεις ποτέ.

Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1994 users have voted, including you.
 Αφράτοι Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά! Τους Έφτιαξα σε 5' και Δεν Έμεινε Ούτε Ένας!Δες πώς να φτιάξεις τραγανούς και αφράτους σπιτικούς λουκουμάδες με μόνο 2 υλικά! Αυτή η πανεύκολη συνταγή για λουκουμάδες χωρίς ζύμωμα είναι ιδανική για γρήγορο και οικονομικό γλυκό στο σπίτι. Τέλειοι για κάθε περίσταση – από καθημερινό γλυκό μέχρι κέρασμα για φίλους!1 ώριμη μπανάνα125 γρ.

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4397 users have voted, including you.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut