Jump to Navigation

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ // MARMELLATA DI AGRUMI

up
817 users have voted, including you.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝΛατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών και αυτήν την εποχή μπορούμε ακόμη να βρούμε σχεδόν όλα τα είδη τους. Επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω πάντα νέους συνδυασμούς, φέτος σκέφτηκα να φτιάξω και μία μαρμελάδα με διάφορα είδη, ξεφεύγοντας λίγο από τις κλασσικές γεύσεις. Ετσι πορτοκάλια, σανγκουίνια, μανταρίνια, λεμόνια και κουμ κουάτ, μπλέχτηκαν όλα μαζί στην κατσαρόλα και μπήκαν στα βαζάκια γιά να κρατήσουμε λίγο από την σπιρτάδα και τα αρώματα τους μέχρι το επόμενο φθινόπωρο...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΓΚΡΈΙΠΦΡΟΥΤ // MARMELLATA DI POMPELMO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
758 users have voted.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΓΚΡΈΙΠΦΡΟΥΤfoto tratta dal webΌπως έχω γράψει ήδη πολλές φορές, λατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών!

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE CON NETTARINI E PEPERONE ROSSO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1004 users have voted.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣΜε τα τελευταία βερύκοκα της χρονιάς και τα πρώτα νεκταρίνια και πιπεριές Φλωρίνης, φτιάχνουμε μία διαφορετική, πολύ νόστιμη μαρμελάδα!Η ιδέα γιά την προσθήκη της πιπεριάς ανήκει στον φίλο Spiridon Dimopoulos ο οποίος εκτός από εξαιρετικός pizzaiolo φτιάχνει επίσης υπέροχες μαρμελάδες!  Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 1100 gr βερύκοκα (

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟ // CONFETTURA DI PRUGNE ACIDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
751 users have voted.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟΚορόμηλα, εμείς τα λέμε ερίκια αλλά και αβράμπουλα, ένα γλυκόξινο φρούτο σε διάφορες χρωματικές ποικιλίες που δεν το βρίσκουμε και πολύ εύκολα σε μανάβικα και σούπερ μάρκετ.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΕΣ (ΜΠΡΟΥΝΕΛΕΣ) ΚΑΙ ΜΥΡΤΙΛΑ // CONFETTURA DI SUSINE E MIRTILLI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1013 users have voted.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΕΣ (ΜΠΡΟΥΝΕΛΕΣ) ΚΑΙ ΜΥΡΤΙΛΑΤα δαμάσκηνα και οι βανίλιες κάνουν την εμφάνιση τους στο τέλος του καλοκαιριού με αρχέw φθινοπώρου.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ // MARMELLATA DI MANDARINI CINESI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
444 users have voted.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤΥπέροχη, αρωματική μαρμελάδα με κινέζικα μανταρίνια, γνωστά και ως κουμ κουάτ!Τρία υλικά όλα κι όλα, φρούτο, ζάχαρη και χυμός λεμονιού, καθώς τα κουμ κουάτ έχουν τόσο ντελικάτο άρωμα που δεν χρειάζονται κάτι επιπλέον για να αρωματίσει την μαρμελάδα τους!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut