Jump to Navigation

Μήλο και λεμόνι στον χορό της μαρμελάδας

up
204 users have voted, including you.
Καλημέρα!! Τί θα λέγατε να γλυκαθούμε λίγο;;;; Με τις μαρμελάδες έχω ένα ...κόλλημα!! Τις λατρεύω και τις απολαμβάνω όχι μόνον στο πρωινό αλλά και σαν μικρές γλυκοκουταλιές στις ξαφνικές υπογλυκαιμίες. Λατρεύω τις μαρμελάδες με κομμάτια φρούτων αλλά και με πολτοποιημένα φρούτα, με λιγότερη ή περισσότερη ζάχαρη, τις μαρμελάδες που γίνονται με ένα ή περισσότερα φρούτα και που είναι άκρως αρωματικές χάρη στις τελευταίες πινελιές που τους δίνουμε με διάφορα αρωματικά.'Ετσι σήμερα, θα σας παρουσιάσω την τελευταία μου αγάπη... μια αρωματική, χειμωνιάτικη μαρμελάδα με μήλο...
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Με 5 ΜΟΝΟ Υλικά φτιάχνουμε την πιο Φανταστική Μαρμελάδα Μπανάνα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
60 users have voted.
Με 5 ΜΟΝΟ Υλικά φτιάχνουμε την πιο Φανταστική Μαρμελάδα Μπανάνα !!!Σε 20 λεπτά έχουμε έτοιμη την πιο Αρωματική, Πεντανόστιμη και με υπέροχη Υφή Μαρμελάδα Μπανάνα, Χειροποίητη, Σπιτική και πάνω απ όλα Μαμαδίστικη!!!Μαρμελάδα Μπανάνα Συγκλονιστική!!!200 γρ Νερό800 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική1 βανίλια50 γρ Χυμό λεμόνι1 κιλό Μπανάνες κομμένες σε ροδέλες (Καθαρό Βάρος)ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ --  https://youtu.

Μαρμελάδα κολοκύθα με μήλο, μπαχαρικά και καστανή ζάχαρη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
181 users have voted.
Καλό μήνα! Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και η κολοκύθα και τα μήλα είναι έχουν την τιμητική τους. Κάθε χρόνο κάνω μαρμελάδα μήλο με πορτοκάλι, μήλο με αχλάδι αλλά και σκέτο μήλο γιατί είναι μια μαρμελάδα που αγαπούμε πολύ όλοι στο σπίτι. Αυτή τη χρονιά, με έχει πιάσει μια "τρέλα" με την κίτρινη γλυκοκολοκύθα.

Μαρμελάδα σύκο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
153 users have voted.
Έτοιμη και η Μαρμελάδα Σύκο !!!Υλικά:1 κιλό σύκα σε κομμάτια χωρίς φλούδα 500 γραμμάρια ζάχαρη 1/3 του ποτηριού νερό 2 λεμόνια τον χυμό τους Εκτέλεση:-Βάζουμε τα σύκα την ζάχαρη και το νερό σε πλατιά κατσαρόλα -Μόλις αρχίσει να βράζει λιώνουμε με το μίξερ χεριού η ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα!-Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε για 50 λεπτά-Βάζουμε το λεμόνι 5 λεπτά πριν σβήσουμε τη

Πάρα πολύ εύκολη γευστική Μαρμελάδα Δαμάσκηνο!!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
169 users have voted.
Πάρα πολύ εύκολη γευστική Μαρμελάδα Δαμάσκηνο!!!!    Υλικά:2 κιλά Δαμάσκηνα,1,200 γρ ζάχαρη,2 λεμόνια τον χυμό τους,200 ml νερό!     Εκτέλεση::Πλένουμε τα δαμάσκηνα και βγάζουμε τα κουκούτσια!Βάζουμε τα κουκούτσια σε μια κατσαρολιτσα με το νερό να βράσουν 10 λεπτά!Στην συνέχεια το κατεβάζουμε και βγάζουμε τα κουκούτσια και αφήνουμε το νερό.

Μαρμελάδα βερίκοκο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
171 users have voted.
Μαρμελάδα βερίκοκο ..  Μυρωδάτη !!!ΥΛΙΚΑ :1 Κιλό βερίκοκα 700γρ.ζαχαρη λίγο ξινό.                             ΕΚΤΈΛΕΣΗ :Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα αφαιρούμε τα κουκούτσια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut