Jump to Navigation

Λευκή τούρτα σοκολάτας

up
331 users have voted.

Υλικά Δημιουργίας Για τη βάση3 αυγά1φλτζ ζάχαρη1φλτζ αλεύρι50γρ λευκή κουβερτούρα1/2φλτζ αμύγδαλο αλεσμένοΓια την κρέμα350γρ λευκή κουβερτούρα2 κούπες κρέμα γάλακτος250γρ τυρί τύπου φιλαδέλφεια1/2φλτζ ζάχαρη άχνη Καλλιτεχνική ΔιαδικασίαΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, την κουβερτούρα λιωμένη και το αμύγδαλο. Σε μια στρογγυλή φόρμα στρώνουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους180ο Κελσίου για 20-30 λεπτά.Για τη γέμιση χτυπάμε το τυρί με την άχνη μέχρι να αφρατέψει.

Διάβασε τη συνταγή στο glikessyntages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σιμιγδαλόκρεμα - healthy bowl

(tantekiki.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
Ιδανική για πρωινό, για κολατσιό ή για ένα ελαφρύ και θρεπτικό γλυκάκι, η σιμιγδαλόκρεμα που όταν ήμουν μικρή μας έφτιαχνε η γιαγιά σε χρόνο-ρεκόρ μετατρέπεται τώρα σε ένα πεντανόστιμο energy bowl όπως το έλεγαν και στο χωριό μου.Νόστιμη και με πολλές παραλλαγές για να μπορείς να τη φέρεις στα μέτρα σου, έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των πρωινών που είναι απλά, θρεπτικά και εύκολα στην παρασκευ

Πασχαλινές σοκολατένιες φωλίτσες με αυγά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
198 users have voted.
'Ηταν Μεγάλη Παρασκευή όταν η νονά μου έφερνε τη λαμπάδα, το τσουρέκι αλλά και το πασχαλινό δώρο.

Κέικ μπανάνας με μέλι και φουντούκια, χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
426 users have voted.
Δύο μαύρες μπανάνες και μια που τις ακολουθούσε με γοργούς ρυθμούς έχοντας ήδη μαύρα στίγματα στην κατακίτρινη φορεσιά της βρίσκονταν στη φρουτιέρα επάνω στο τραπέζι. Ώρα για κέικ μπανάνας, λοιπόν.

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1240 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut