Jump to Navigation

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

up
194 users have voted.
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΑγαπημένοι οι λαχανοντολμάδες ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων! Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να τους φτιάξετε εύκολα και να τους ψήσετε στο φούρνο ώστε να μην τους έχετε "έννοια" μέσα στην κατσαρόλα... Αυτοί οι λαχανοντολμάδες μένουν ζουμεροί, αφράτοι και δεν διαλύονται στο ψήσιμο. Επιπλέον συνοδεύονται με υπέροχη  κρέμα αυγολέμονου για έξτρα πόντους γεύσης!!!Τα υλικά:1 λάχανο περίπου 1800γρ-2κιλά φρέσκο και τρυφερό 500γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
390 users have voted.
ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ Καλοί μου αναγνώστες-μάγειρες, για σήμερα σας έχω μια πολύ ωραία πρόταση για μεζεδάκι ή κυρίως πιάτο. Μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς ως ορεκτικό "για τη μέση" του τραπεζιού ανάμεσα σε άλλα εδέσματα, όπως επίσης και ως υπέροχος μεζές για "ζεστό μπουφέ".

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
132 users have voted.
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥλικά για ένα μικρό και βαθύ μακρόστενο πυρέξ (4 μερίδες) :10 κολοκυθάκια μικρά αλλά χονδρουλά ή 5 μεγάλα κομμένα στη μέσηΓια τη γέμιση400γρ.

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
189 users have voted.
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Λαχταριστά και χορταστικά κολοκύθια παπουτσάκια χωρίς τηγάνι και γκριλ! Ελαφριά και πολύ νόστιμα θα γίνει ένα φαγητό της καθημερινότητας χωρίς πολύ χρόνο και σκεύη, ακολουθώντας απλά τα μικρά μου κόλπα! Υλικά για 3 μερίδες:Για τον κιμά500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος 1 μεσαίο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη1 κουτ.σ.

Κεφτεδάκια γεμιστά

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
178 users have voted.
Κεφτεδάκια γεμιστάΈχετε γευθεί ποτέ κεφτεδάκια γεμιστά; Αν όχι τότε ήλθε η ευκαιρία!Δείτε πόσο εύκολα και με απλά υλικά μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα κεφτεδάκια με γέμιση και απολαύστε τα ως μεζέ ή κυρίως γεύμα με το συνοδευτικό της αρεσκείας σας!Υλικά:250γρ. κιμάς μοσχαρίσιος250γρ.

Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
196 users have voted.
 Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσαΦαγητό νόστιμο και μαμαδίστικο για όλη την οικογένεια... Ποιος δεν αγαπά τα κεφτεδάκια..; Ειδικά όταν μαγειρεύονται σε μια δόση νόστιμης καλομαγειρεμένης σάλτσας?


Main menu 2

1 | by Dr. Radut