ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑΠιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε σημερα στις ακάματες κουζινες μας, ενα πιατο μαλλον ασυνηθιστο για την Ελληνικη κουζινα : λαζανια απο πανισσα ρεβυθιου, με γεμιση απο σωταρισμενα μπροκολα και λαχταριστη μπεσαμελ. Σημερα μας φιλοξενει και μας καθοδηγει η nanocucina (μια nana μαγειρευει, οπως περιγραφει η ιδια τον εαυτο της!) στο πολυ προσεγμενο blog της, που δεν ειναι αλλο απο το Nanocucina .