Jump to Navigation

Λαζάνια Ογκρατέν. Απίθανη γεύση!!!

up
52 users have voted.
Υλικά 4 άτομα500 γραμ.λαζάνια Μisko8-10 φέτες μπέικον σε κομματάκια200 γραμ κεφαλογραβιέρα τριμμένη200 γραμ.τυρί έμενταλτριμμένο1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό1 κουτάκι εβαπορέ μικρό3 αυγά5 κουτ,σούπας βούτυροαλάτι-πιπέριΕκτέλεσηΒράζουμε στραγγίζουμε και τσιγαρίζουμε τα ζυμαρικά με 2 κουταλιές βούτυρο.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με τις 3 κουταλιές βούτυρο.Βουτυρώνουμε ένα ταψάκιδιαμέτρου 24 εκατ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
73 users have voted.
Μακαρόνια με κεφτεδάκια & σπιτική σάλτσα: Η συνταγή που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά!!!!Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια και πλούσια σπιτική κόκκινη σάλτσα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Μια εύκολη και παραδοσιακή μακαρονάδα με ζουμερά κεφτεδάκια, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι ή το κυριακάτικο φαγητό.

Ζυμαρικά βιγκαν με κιμά εκπληξη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
310 users have voted.
 Σημερινό ...Μόνο με 2 υλικά ..Φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο γρήγορο εύκολο κ θρεπτικό βιγκαν κιμά !!!

Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
357 users have voted.
Φτιάξε Τα Viral Ζυμαρικά Με Σολομό Και Φέτα!!!Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram! Κρεμώδη, γευστικά και έτοιμα σε λίγα λεπτά – ιδανικά για εντυπωσιακό δείπνο ή γρήγορο γεύμα. Δες πώς να φτιάξεις εύκολα αυτά τα ζυμαρικά με σολομό και φέτα που θα λατρέψεις!ΥΛΙΚΑ300 γρ. σολομός140 γρ. φέτα300 γρ. ντοματίνιαελαιόλαδοαλάτιπιπέριρίγανη220 γρ.

Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
421 users have voted.
Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!! Οπως και να το πεις ..Πεντανόστιμο φαγητό στο τσακ μπαμ !!!Υλικά για τέσσερα (4) άτομα    1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες    300 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut