Jump to Navigation

Κοτόπουλο στιφάδο με κάστανα και μανιτάρια

up
71 users have voted.
Στιφάδο ελληνικό ή μπουργκινιόν γαλλικό; Δύο συνταγές που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, που είναι παραλλαγές της ίδιας γαστρονομικής ιδέας. Δύο πιάτα που λατρεύω σε κάθε τους εκδοχή, με ή χωρίς σάλτσα, με ή χωρίς καρότα, με κρέας ή πουλερικό. Από την Πέμπτη το σκεφτόμουν! Το φθινόπωρο δηλώνει απερίφραστα την παρουσία του με τις πρώτες ψύχρες, τη μουντάδα και τους πάγκους στη λαϊκή να γεμίζουν από υπέροχα μανιτάρια αλλά και κάστανα. Μπορείτε να τους αντισταθείτε; Εγώ όχι!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ψητό κοτόπουλο με κρέμα γιαουρτιού σε ζύμη πίτσας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
82 users have voted.
Ψήσατε κοτόπουλο στο φούρνο και περίσσεψε ή μήπως πρόκειται να ψήσετε κοτόπουλο και φοβάστε ότι θα περισσέψει; Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πάντα λύσεις για να μην πετάμε 'φαγητό'. Εδώ και αρκετό καιρό κυριολεκτικά βομβαρδιζόμαστε από διαφημίσεις, δηλώσεις και προτροπές για να μειώσουμε τη σπατάλη φαγητού. Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερο η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική.

Κοτόπουλο λεμονάτο με μουστάρδα και μέλι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
56 users have voted.
Ο καιρός ζεσταίνει όλο και περισσότερο και η ανάγκη για φαγητά εύκολα, γρήγορα, ελαφρά και ταυτόχρονα νόστιμα γίνεται επιτακτική.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με μανιτάρια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
75 users have voted.
Όλο ψητά, ψητά, ψητά ...βαρέθηκα πια! Θα ήθελα κάτι πιο ...ζουμερό! Τα φαγητά κατσαρόλας, έχω την εντύπωση, ότι είναι λίγο πιο παραμελημένα στις μέρες μας! Κι όμως... αυτά τα φαγητά ή αλλιώς εντράδες, όπως άκουγα τη μαμά να τα αποκαλεί, είναι τα, κατά κύριο λόγο, σπιτικά φαγητά.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
715 users have voted.
Προχθές, που λες, ζεστό, καλοκαιρινό βραδάκι, καθισμένοι στην βεράντα κι έχοντας ένα ποτήρι κρύο νερό μπροστά μας συζητούσαμε για το κυριακάτικο φαγητό. Τί να φτιάξω, τί να ετοιμάσω... μια και η παρουσία μιας φίλης θα έκανε τη μέρα και την κυριακάτικη μάζωξη λίγο διαφορετική. Ο ένας δεν ήθελε μοσχάρι, η άλλη αρνούνταν πεισματικά το χοιρινό, η τρίτη ήθελε μπιφτέκια και η μικρή... κοτόπουλο!

Αρωματικό κοτόπουλο με κυδώνια σε ...μόλις 30 λεπτά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Σιγά σιγά χειμωνιάζει! Το κρύο έρχεται και μαζί του αρχίζουν να αχνοφαίνονται τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα καλέσματα! Λατρεύω τούτη τη γιορτή κι ανυπομονώ... κι όσο ανυπομονώ τόσο μετράω τις μέρες κι εκείνες, θαρρείς κι επίτηδες, αργούν να έρθουν! Ούφφφ!! Πού θα πάει... θα καταφθάσουν και τότε... δεν θα θέλω να περάσουν! Από τώρα ονειρεύομαι...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut