Υλικά:
Για 4-6 μερίδες1500 γραμμάρια κοτόπουλο κομμένο μερίδες1200 γραμμάρια κρεμμύδια κομμένα ροδέλες250 γραμμάρια ελιές πράσινες τσακιστές, χωρίς κουκούτσια350 γραμμάρια τυρί κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα κομμένο κύβους250 ml ελαιόλαδο1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέΑλάτι, πιπέρι
Μια λαχταριστή συνταγή από το Λάκωμα της Σπάρτης! Το Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο με κεφαλογραβιέρα και μυρωδικά είναι ένα πιάτο που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!
Απαιτούμενος χρόνος: