Jump to Navigation

Κοτόπουλο με φασόλια και ρύζι στο φούρνο

up
209 users have voted.
Νοστιμιά!!! Ιδιαίτερο για τη δική μας οικογένεια που έχουμε συνηθίσει να τρώμε κλασικά το κοτοπουλάκι στο φούρνο. Καλή ιδέα για να κάνουμε τα μικρά ζουζούνια μας να φάνε τα φασόλια ή το καλαμπόκι μπερδεμένο μέσα στο φαγάκι. Ετσι γλιτώνουμε το ψάρεμα..τύπου...αυτό το θέλω, αυτό δεν το θέλω... Δήλωση της κόρης όταν είδε το πιάτο της....  : Αυτό...που τρώνε οι κότες δεν το θέλω....Εννοούσε
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γεμιστά κρεμμύδια με κιμά και ρύζι

(sidagi.gr)
up
2 users have voted.
Λαχταριστά γεμιστά κρεμμύδια για όλη την οικογένεια με απλά υλικά. Κρεμμύδια; ναι, κρεμμύδια! – είναι πολύ νόστιμο, πιστέψτε με! Μπορεί ωμά να μην είναι τόγευστικά αλλά ψημένα η γεύση τους μειώνεται πολύ, δίνοντάς τους μια ήπια, απαλή γλυκύτητα που είναι το τέλειο πιάτο με μία γευστική γέμιση. Πως να ετοιμάσετε τα κρεμμύδια σας για γέμισμα.

ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RISO E PORRI DEGLI ORTOLANI D' ASTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
178 users have voted.
ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΆΣΤΙ,για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΑν και ο Νοέμβρη φέτος μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες, εμείς σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare, ένα χουχουλιάρικο comfort food, από την περιοχή του Piemonte.Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι "ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι", προέρχεται από το βιβλίο Le R

Νηστίσιμη σούπα με ρεβίθια

(sidagi.gr)
up
896 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα50 γραμμάρια ρύζι½ κιλό ρεβύθια1 κοφτή κουταλιά της σούπας σόδα ή αλάτι½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 κιλό ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κύβουςαλάτι Ζεστή σούπα με ρεβίθια και ρύζι για όσους νηστεύουν και όχι μόνο Απαιτούμενος χρόνος: 

ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TIELLA PUGLIESE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
787 users have voted.
ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΤη συνταγή που θα σας παρουσιάσω σήμερα, την είχα ξαναφτιάξει πριν 4 χρόνια, και την είχα παρουσιάσει ως taieddhra.

ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ // SARTU' COL RAGU

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
474 users have voted.
ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤο Πάσχα πλέον έφτασε και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιά να σας παρουσιάσω μία υπέροχη συνταγή της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένη γιά μεγάλα, γιορτινά τραπέζια, το θρυλικό σαρτού!Το σαρτού (sartù) προέρχεται από την κουζίνα της ναπολετάνικης αριστοκρατίας του 16ου αιώνα και είναι ένα τιμπάλλο (εμείς θα το λέγαμε και μπόμπα) ρ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut