Jump to Navigation

Κεμπάπ Πολίτικο !!!

up
40 users have voted.
 Αξεπέραστη γεύση και πανεύκολη συνταγή !!!Υλικά για το κεμπάπ:    400 γρ κιμά μοσχαρίσιο    400 γρ κιμά αρνίσιο    1/2 φλ. τσαγιού πολύ ψιλοκομμένο  στο μούλτι κρεμμύδι    2 κουτ. γλυκού  πιπέρι    1 κ γλυκού τσίλι τριμμένο    1 κ γλυκού πάπρικα καυτερή    1 κ γλυκού μιξ μπαχάρι Πολίτικο    1,5 κ γλυκού αλάτιΥλικά για τη σάλτσα:    1 κουτί σάλτσα ντομάτα    μυρωδικά όπως βασιλικός, θυμάρι, μαϊντανός, ρίγανη, κανέλα     1 μικρό κρεμμύδι    1 κ γλυκού πάπρικα    αλάτι    λάδιΕκτέλεση:Ζυμώνουμε το κρέας με όλα τα υλικά του.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Από τα ωραιότερα μπιφτέκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Σημερινό ...Από τα ποιο νόστιμα αφράτα μπιφτέκια που θα έχετε φάει !!!!

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
220 users have voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
258 users have voted, including you.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
242 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut