Jump to Navigation

ΚΕΚΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ (WHOLE GRAIN MANGO CUPCAKES)

up
236 users have voted, including you.
Τα πιο εξωτικά κεκάκια που φάγατε ποτέ με πιπεράτο μάνγκο και αρωματική-γλυκιά καρύδα.Ακόμα ένα φρούτο που έμαθα πρόσφατα είναι το μάνγκο. Όπως με τα φαγητά έτσι και με τα φρούτα ήμουν λίγο δύσπιστη και διστακτική ως προς τη δοκιμή ασυνήθιστων και ξένων ως προς τις συνήθειές μου φρούτων. Η πρώτη φορά που πήρα μια γεύση από μάνγο ήταν όταν ο μικρούλης μου ζήτησε παγωτό μάνγκο (ο οποίος παίρνει πάντα τις πιο περίεργες γεύσεις που υπάρχουν μέσα στο ζαχαροπλαστείο ή το παγωτατζίδικο). Και όταν δοκίμασα εξεπλάγην, μου άρεσε πάαααααααααρα πολύ!
Διάβασε τη συνταγή στο thatseat.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Παραδοσιακή Αρτοκλασία για 5 Άρτους !!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
54 users have voted.
Οι Άρτοι που έφτιαξα για τον Άγιο Εφραίμ με Παραδοσιακή Συνταγή που δεν την αλλάζω ποτέ!!Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον εορτασμό της πανήγυρις του Αγίου Εφραίμ έφτιαξα τους δικούς μου Παραδοσιακούς Άρτους, με Συνταγή Αλάνθαστη για τους πιο επιτυχημένους Μυρωδάτους και Αφράτους Άρτους που διατηρούνται ολόφρεσκοι για ημέρες!

Κέικ για την γιορτή της μητέρας με γέμιση και εύκολο γλάσο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
120 users have voted.
Κέικ για την γιορτή της μητέρας με γέμιση και εύκολο γλάσο ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ !!!Υλικά για το ΚΕΙΚ4 αυγά270 γρ.ζαχαρη120 γρ.γαλα Νουνού1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού1 βανιλετα140 γρ.βουτυρο μαλακό300 γρ.αλευρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ1 κουταλάκι μπέικιν5 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού8 σοκολατάκια περίπουΥΛΙΚΑ ΓΛΑΣΟ3 κουταλιές γεμάτες άχνη ΜΑΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ2 κουταλιές κακάολίγο χυμό πορτοκαλιού η νερόΔείτε την εκτέλεση σε

Κέικ για το τσάι, για το γάλα για σνακ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
240 users have voted.
Ενα κέικ για το  τσάι, για το γάλα και με ότι έχουμε στο σπίτι!!!

Κλασικό κέικ με κακάο απίθανο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
558 users have voted.
. Μόλις κρύωσε και το έκοψα !!!

Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
629 users have voted.
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut