Jump to Navigation

Κανελόνια με κιμά

up
65 users have voted.
Κανελόνια με κιμάΚαι ποιος δεν τα αγαπά? Μικροί και μεγάλοι θα εκτιμήσουν σίγουρα ένα πιάτο ζεστά και καλομαγειρεμένα κανελόνια, γεμισμένα με κιμά και απαλή στρώση κρέμας! Ας περάσουμε ευθύς αμέσως στη συνταγούλα μας:Υλικά:1 πακέτο κανελόνια1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη1 κονσέρβα ντομάτα τριμμένη, σε ελαφριά σάλτσα 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 1/2 φλιτζ.τσ. κεφαλοτύρι ή κίτρινο τυρί τριμμένο 1/2 κουτ.γλ. κανέλα σε σκόνη1/2 κουτ.γλ. γαρίφαλο σε σκόνη1 κουτ.γλ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σουτζουκάκια με κουσκούς σε ροζ σάλτσα ούζου

(tantekiki.blogspot.gr)
up
182 users have voted.
Οι χειμωνιάτικες Κυριακές θέλουν χειμωνιάτικα φαγητά. Φαγητά comfort που ζεσταίνουν την καρδιά και φέρνουν θύμησες από παλιότερα οικογενειακά τραπέζια. Τότε που τα σουτζουκάκια με τη σάλτσα (σμυρναίικα ή όχι, με κύμινο ή χωρίς) ήταν από τα αγαπημένα μας φαγητά αν και... πάντα μαζί με τηγανιτές πατάτες που, η γιαγιά Βασιλική, αφού τις τηγάνιζε τις έριχνε μέσα στη σάλτσα και γινόταν μούρλια!

Λιγκουίνι με φρέσκα μανιτάρια, μπλε τυρί και κρέμα γάλακτος

(tantekiki.blogspot.gr)
up
157 users have voted.
Μετά από τόσες ημέρες κρεατοφαγία ένα πιάτο ζυμαρικών με μανιτάρια είναι ό,τι πρέπει! Δεν συμφωνείς; Ένα πιάτο comfort, εύκολο και γρήγορο αλλά πολύ πλούσιο σε νοστιμιά. Ένα καθημερινό φαγητό που, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι αγαπούν αλλά και μπορούν γρήγορα να έχουν στο τραπέζι τους φρεσκομαγειρεμένο.

Ογκρατέν με τορτελίνια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
170 users have voted.
Εύκολο ογκρατέν με τορτελίνια!!!Μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή που αρέσει σε όλους!!! Μπορείτε να βάλετε και καπνιστή γαλοπούλα αν θέλετε και δεν τρώτε χοιρινό. Σερβίρετε το ζεστό και είμαι σίγουρη ότι θα τρελαθούν όσοι το δοκιμάσουν!!!

Πένες με κιμά, λαχανικά , 4 τυριά και μπεσαμέλ γιαουρτιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
189 users have voted.
Παστίτσιο δεν το λες, μακαρόνια γκρατέν δεν το λες αλλά, στο τέλος τέλος έχει τόση σημασία η ονομασία του; Νομίζω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η νοστιμιά του. Εξάλλου, μια οικογένεια χρειάζεται αρκετές ιδέες για τα γεύματά της έτσι ώστε να μην τα βαριέται κανείς και, κυρίως, τα παιδιά.

Κριθαρότο με γαρίδες σε χρόνο ρεκόρ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
219 users have voted.
Για αρχή του μήνα και μια που είναι ο μήνας που αρχίζουν μαθήματα στα πανεπιστήμια και εσύ ο νέος φοιτητής χρειάζεται σιγά σιγά να μπεις στην κουζίνα (γιατί καλό είναι να μην τρώς συνέχεια απ' έξω) σου έχω μια πανεύκολη συνταγή! Κριθαρότο με κατεψυγμένες γαρίδες.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut