Jump to Navigation

Καλό φθινόπωρο σας

up
149 users have voted.
Καλό φθινόπωρο σας εύχομαιή,καλή συνέχεια του καλοκαιριού !
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μουσταλευριά με πετιμέζι

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
405 users have voted.
Μουσταλευριά με Πετιμέζιphotosερασι τέχνηςΜε το πετιμέζι δεν είχα από πάντα, να πω την αλήθεια, κάποια ιδιαίτερη εξοικείωση, όπως συμβαίνει με άλλα υλικά και με άλλα τρόφιμα...Τα τελευταία χρόνια έχω την τύχη να μου προσφέρουν πετιμέζι, ο Γιώργος μας καθώς και η κυρία Μαρία, η μητέρα της φίλης road art ist. Και οι δύο το φτιάχνουν μόνοι τους, σπιτικά καμωμένο προϊόν, κι αισθάνομαι αληθινή υποχρέωσ

Φθινοπωρινά !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
616 users have voted.
Τα σύκα, τα καρύδια και το γλυκό κρασί !Ωραίο είναι να αναμειγνύουμε διάφορους και διαφορετικούς καρπούς !Δίνει μιά φρέσκια νότα,  στην παρέα που κάθεται να τσιμπολογήσει...Τώρα το φθινόπωρο μπορούμε να φτιάξουμε ωραίες πιατελίτσες με καρπούς της εποχής...Αν θέλουμε αλλαντικά και τυριά (ό, τι μας αρέσει)που μιά χαρά μπορούμε να τα ταιριάξουμε με σταφύλια, ξερά σύκα και φρέσκα καρύδια.Αφίνουμε τη φ

μαρμελάδα ροδάκινα με βανίλιες

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
671 users have voted.
μαρμελάδα βανίλιες και ροδάκιναphotos ερασι τέχνηςΣεπτέμβρηςκι έχει ακόμα άφθονα φρούτα, ώριμα, χρωματιστά και μυρωδάτα.ας πειραματιστούμε με τις γεύσεις... βρήκα στην λαϊκή σκουρόχρωμες ώριμες βανίλιες και σκέφτηκα να τις ταιριάξω με ροδάκινα.την κλασική συνταγή μαρμελάδας θα ακολουθήσουμε, κάνουμε πολτό τα φρούτα,όσο φρούτο τόση ζάχαρη,αν έχουμε στη γλάστρα αμπαρόριζα βάζουμε μέσα λίγα φυλλαράκι

καραμελωμένα αμύγδαλα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
καραμελώνουμε ξηρούς καρπούς !photos ερασι τέχνηςσε τηγανάκι, έβαλα μιάμιση κούπα ζάχαρηκαι μύγδαλα ολόκληρα, με το φλούδι.ανακάτεψα με την ξύλινη κουτάλα, ως να λιώσει η ζάχαρη, να σκουρήνει και να γίνει καραμέλα (να μην μαυρίσει πολύ και καεί !)  έστρωσα στον πάγκο μιά λαδόκολλακι έριξα πάνω την καραμέλα με τα μύγδαλα.όταν στερεοποιήθηκε το υλικό και κρύωσε,έστρωσα από πάνω άλλη μιά λαδόκολλακαι

φθινοπωρινά

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
325 users have voted.

να μην αφίσουμε να μας φύγει η υπέροχη φθινοπωρινή εποχή !όπου σταθείτε, μαζέψτε από τα δέντρα τους καρπούς της φύσης !φτιάξτε γλυκό κουταλιού σταφύλι, με ό, τι σταφύλι σας αρέσει...το πιό εύκολο είναι η σταφίδα, γιατί δεν έχει ξεκουκούτσιασμα...



Main menu 2

1 | by Dr. Radut