Jump to Navigation

Κέικ μανταρινιού που θα λατρέψετε !!!

up
92 users have voted.
 Κέικ μανταρινιού που θα λατρέψετε χωρίς μίξερ  σε 5 λεπτά έτοιμο για ψησιμο ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΟ!!!Δεν θα το αλλάζετε!!!ΥΛΙΚΆ για μια φόρμα 18 εκ.ειναι μικρή μπορείτε και σε πυρέξ ή ταψακι μακρόστενο φορμακι μιας χρήσης3 μανταρίνια χωρίς φλούδα 3 αυγά 200 γρ.ζαχαρη130 καλαμποκελαιο150 γρ.γιαουρτι στραγγιστο1 βανίλιαξύσμα ενός  μανταρινιού320 γρ.αλευρι φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΎΣ ΕΣΤΊΑ ΠΆΝΩ ΚΆΤΩ ΠΕΡΊΠΟΥ 50 ΛΕΠΤΆ.για το γλάσο θα βάλετε χυμό ενός μεγάλου μανταρινιού και θα προσθέσετε ζάχαρη άχνη μέχρι να έχετε ένα μέτριο γλάσο όχι πολύ πηχτόΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μόνο με 4 υλικά κ χωρίς μίξερ καταπληκτικό κέικ με γιαούρτι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
28 users have voted.
Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!Σήμερα έφτιαξα .. Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
46 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ

Σπέσιαλ Καρυδόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
207 users have voted.
 Σπέσιαλ Καρυδόπιτα... Η Απόλυτη Καρυδόπιτα αγγίζει τα όρια της τελειότητας. Η αφράτη ζύμη αγκαλιάζει τρυφερά τον πλούσιο καρυδάτο πυρήνα, σιγοβρασμένο σε σιρόπι με άρωμα κανέλας και λεμονιού.Η καρυδόπιτα δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά, σιροπιαστά γλυκά.

Σοκολατόπιτα εύκολη και ζουμερή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
231 users have voted.
Συνταγή για την πιο εύκολη και ζουμερή σοκολατόπιτα!Υλικά:-6 κρόκοι-200 γρ. ζάχαρη-100 γρ. Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ σε θερμοκρασία δωματίου-50 γρ. κακάο-120 γρ. ινδοκάρυδο-1 πρέζα αλάτι-1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ-6 ασπράδια-100 γρ. κουβερτούρα-50 γρ.

Σταφιδόψωμο Φόρμας Ονειρικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
 Θέλετε το πιο Αρωματικό, Αφράτο σαν Βαμβάκι Σταφιδόψωμο Φόρμας;Ορίστε Λοιπόν, αυτή είναι η Συνταγή που ψάχνετε. Σταφιδόψωμο Φόρμας Ονειρικό γεμάτο Αρώματα και Γεύση με τις Σταφίδες στο εσωτερικό διασκορπισμένες παντού με την ιδιαίτερη τεχνική που κάνουμε,Αφράτο πραγματικά σαν Βαμβάκι για ημέρες.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut