Jump to Navigation

Ιταλική φοκάτσια με ελιές

up
269 users have voted.
Υλικά:  450 γραμμάρια αλεύρι2 κουταλάκια τσαγιού ξερή μαγιά4 κουταλιές ελαιόλαδο2 κουταλάκια τσαγιού χονδρό αλάτι1 κούπα ελιές χωρίς κουκούτσι3 κλαδάκια δενδρολίβανο1 1/4 κούπα χλιαρό νερόΜισή κουταλιά σούπας ζάχαρη Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χλιαρό νερό, την ζάχαρη, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και την μαγιά και αφήνουμε για 5 λεπτά να αφρίσει η μαγιά. Απαιτούμενος χρόνος:  100 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  4 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Τσουρέκια με συνταγή της μητέρας μου..!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3 users have voted.
❣️Τσουρέκια με συνταγή της μητέρας μου..!!!Για τρία κιλά αλεύρι ...ΥΛΙΚΑένα κιλό και ένα φλ.ζάχαρη δώδεκα αυγά ,μαχλέπι,κακουλέ,μαστίχα ,500 γραμ λιωμένο ζεστό βούτυρο ένα κιλό γάλα.  εξι σακουλακια των οχτώ γραμμαρίων μαγιάΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνω το γάλα με την ζάχαρη ...Τις μαγιές τις διαλύω σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και λίγο αλεύρι και την αφηνω να ενεργοποιηθεί.Αφού βάλω τα στερεά στην λεκάνη κάνω λ

Συνταγή για Αφράτα Τυροψωμάκια με 3 ΜΟΝΟ Υλικά ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (Στο Air Fryer ή στον Φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
 Αφράτα τυροψωμάκια με 3 μόνο υλικά στο Air Fryer ή στον φούρνο και μάλιστα χωρίς μίξερ ❤️   Συνταγή για Αφράτα Τυροψωμάκια με 3 ΜΟΝΟ Υλικά ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (Στο Air Fryer ή στον Φούρνο)Υλικά:-175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει-260 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%-λίγο αλάτι-150 γρ.

Αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
157 users have voted.
Τα πιο αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας!!!Υλικά για 30 πιροσκί:για τη ζύμη:600γρ. αλεύρι γ.οχ.150ml γάλα χλιαρό150ml νερό χλιαρό1 αυγό μεσαίο40γρ. βούτυρο1/2 φλ.κ. σπορέλαιο1 φακελάκι μαγιά1 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. ζάχαρηγια τη γέμιση:1 κιλό πατάτες βραστές1 κρεμμύδι μέτριο3 κ.σ. κεφαλοτύρι1 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ.

Πίτσα με πάρα πολύ ωραίο αφράτο κ τραγανό ζυμαράκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
142 users have voted.
 Πίτσα για βραδινό..Αλλά και για ότι ώρα πεινάμε  !!!Για το ζυμάρι ..Σε μια λεκάνη βάζω μισό φακελάκι μαγιά μαζί και  ένα κουτάλι σούπας ζάχαρη και ένα φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα..Ενα κουταλάκι αλατι ένα φλιτζανάκι ελαιόλαδο 500 γραμ αλεύρι και όσο χλιαρό νεράκι χρειαστεί να γίνει το ζυμαρακι μας εύπλαστο..Το αφήνουμε να φουσκωσει ..Απλώνω το ζυμάρι μου στο ταψί ρίχνω σαλτσα που έκανα με πουμαρό

Παραδοσιακή Σμυρνέικη Κουλούρα της Λαμπρής Αφρός!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
144 users have voted.
 Σμυρνέϊκη Παραδοσιακή Κουλούρα της Λαμπρής Αφρός!!!Παραδοσιακή συνταγή που φτιάχνεται κατά παράδοση τη Μεγάλη Πέμπτη και Κόβεται τη βραδιά της Ανάστασης.Απίστευτα Αρωματικό  πανεύκολο με Δεδομένη εγγύηση, γεμάτο Ίνες, Αρώματα και Γεύση.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut