Jump to Navigation

Ζυμαρόπιτα Με Σπανάκι/Easy Spinach Pie

up
273 users have voted.
Εύκολη σπανακόπιτα θα την έλεγα αλλά δε θα ήταν ακριβής η περιγραφή. Γιατί αυτή η πίτα είναι αυτό ακριβώς που λέει, ζυμαράκι και γέμιση.Υπάρχουν πολλές ονομασίες γι αυτή τη νόστιμη πίτα, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και διάφορες συνταγές φυσικά. Εγώ αφού ψάχτηκα λίγο, έφτιαξα την πίτα μου όπως εμάς μας αρέσει, στο πάχος που μας αρέσει και με τη γέμιση που θέλουμε και αγαπάμε.Είναι πολύ εύκολη και το ίδιο νόστιμη ζεστή και κρύα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κορμός Με Λαχανικά / Vegetable Loaf

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
121 users have voted.
 For English, scroll down Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Οπότε πάντα φροντίζω στο τραπέζι να υπάρχει κάποιο φαγητό για τους μη κρεατοφάγους. Μόλις λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε φάει μέχρι τώρα.

Πατσαβουρόπιτα με μπλε τυρί / Easy Blue Cheese Pie

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
  For English, scroll down Μεγάλη δυστυχία με το ροκφόρ και το μπλέ τυρί στο σπιτικό μας. Κανένας από τα παιδιά δεν το τρώει, εγώ και ο καλός μου τρελαινόμαστε. Τα παλαιότερα χρόνια το να τρώμε αυτά τα τυριά στο σπίτι ήταν σαν το κρυφό σχολειό, γιατί δεν είναι μόνο που δεν το έτρωγαν είναι και τα αρνητικά σχόλια και η μουρμούρα.

Πίτες από ζύμη τσουρεκιού με μαρμελάδα / Tsoureki Hand Pies

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
189 users have voted.
  For English, scroll down Οι ζύμες έχουν την τιμητική τους τις ημέρες του Πάσχα έτσι δεν είναι; Τώρα πια όλο και πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε τα τσουρέκια μας στο σπίτι. Υπάρχουν τόσες συνταγές, με ζύμωμα, χωρίς ζύμωμα, εύκολες, πιο δύσκολες, μεγάλη ποικιλία να διαλέξει κανείς.  Η νοστιμιά του φρεσκοψημένου τσουρεκιού είναι ότι καλύτερο.  Η ιστορία της συνταγής μας τώρα.

Εύκολη Πίτα Με Λαχανικά / Easy Vegetable Pie

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
109 users have voted.
  For English, scroll down Λαχανικόπιτα χωρίς φύλλο σα να λέμε. Αυτή την πίτα που ποτέ δε βαριέσαι να την κάνεις γιατί είναι εύκολη, πολύ πολύ νόστιμη και μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει ένα πλήρες γεύμα. Γιατί όχι; Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλα λόγω των λαχανικών.

Πίτα Με Τραχανά / Trahanas Pie

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
194 users have voted.
For English, scroll downΤο παθαίνετε κι εσείς; Εγώ μόλις αρχίζει και δροσίζει ο καιρός έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να ψήνω. Ο φούρνος της κουζίνας δουλεύει υπερωρίες. Κέικ, πίτες, ψωμιά όλα τα καλά και νόστιμα.Άλλο ένα πράγμα που σκεφτόμαστε μόλις χαλάσει ο καιρός είναι οι σούπες. Και φυσικά τραχανά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut