Jump to Navigation

Ζουμερη Βυσσινόπιτα !!!

up
73 users have voted.
 Βυσσινόπιτα Αφράτη και Ζουμερή σαν Σοκολατόπιτα!!Μια υπέροχη Αφράτη, ζουμερη Βυσσινόπιτα μιας και είναι η εποχή τους με Σοκολάτα Γάλακτος που είναι κάτι μεταξύ Σοκολατόπιτας και Μπράουνις. Δοκιμάστε την με παγωτό ή και σκέτη και σίγουρα θα την λατρέψετε.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ για το τσάι, για το γάλα για σνακ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
20 users have voted.
Ενα κέικ για το  τσάι, για το γάλα και με ότι έχουμε στο σπίτι!!!

Κλασικό κέικ με κακάο απίθανο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
313 users have voted.
. Μόλις κρύωσε και το έκοψα !!!

Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
381 users have voted.
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!

ΜΟΝΟ με 4 υλικά απίθανο κέικ χωρίς μίξερ με ζαχαρούχο στο τσακ μπαμ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
358 users have voted, including you.
 Εφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι πρέπει για το πρωινό καφεδάκι !!!Γρήγορο πολύ εύκολο  οικονομικό !!!ΥΛΙΚΆ 3 αυγά 1 ζαχαρούχο γάλα 130 γραμ βούτυρο λιωμένο -έβαλα lourpak230 g.

Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
415 users have voted.
 Θέλετε μια Πεντανόστιμη Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη και Σιροπιαστή;Ίσως από τα Ωραιότερα Σιροπιαστά Γλυκά,χωρίς Μίξερ με απλά υλικά όλα σε ένα Μπολ, φτιάχνετε σε 5 λεπτά και το αποτέλεσμα απλά Μοναδικό!! Πόσο Σιροπιαστή είναι; νομίζω τα λέει όλα η εικόνα!!!Ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνική που κάνει αυτή την πορτοκαλόπιτα απίστευτα αφράτη και ζουμερή!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut