Jump to Navigation

Ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού ή άλλων εσπεριδοειδών

up
159 users have voted.

Καθόλου πικρές και πολύ αρωματικές!

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γλυκιά κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας / Sweet squash pie with fyllo crust

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
132 users have voted.
Τελειώνει και το Halloween και η κολοκύθα με το πορτοκαλί της χρώμα έχει την τιμητική της.Η κολοκύθα ήταν στην κατάψυξη από τις αρχές του χρόνου.

Κέικ γιαουρτιού με πορτοκάλι & κάρδαμο / Yogurt cake with orange & cardamom

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1640 users have voted.
Σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση στη Λακωνία το καλοκαίρι, είδα απέραντους πορτοκαλεώνες. Στη Λακωνία τα εσπεριδοειδή αποτελούν βασική πηγή εισοδήματος. Για την ακρίβεια μία από τις βασικές πηγές, κυρίως πορτοκάλια Βαλέντσια, ενώ δυναμικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους και νέες ποικιλίες.Τόσες πορτοκαλιές μαζεμένες σε τόσο μεγάλη έκταση δεν είχα δει.

Κέικ με ανανά ''ανάποδο'' / Upside-down pineapple cake

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1030 users have voted.
Θα ήθελα να φτιάξω παγωτό. Γιατί είναι τέλος Μαΐου. Θα ήθελα να φάω τα καλοκαιρινά φρούτα που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Στην λαϊκή το Σάββατο είχε βερίκοκα, κεράσια, πεπόνια, καρπούζια... Ζήλεψα τα καρπούζια γιατί είχαν ένα χρώμα μέσα απίστευτο: κατακόκκινο.Αλλά είχε συννεφιά και καταχνιά ... και δεν μου έκανε καμία αίσθηση όλη αυτή η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Μετά έβρεξε..

Διπλοσοκολατένια brownies με άρωμα πορτοκαλιού / Double chocolate brownies with orange flavor !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
642 users have voted.
Και ο νικητής για το giveaway !!!Τα brownies νομίζω πως είναι αγαπημένο όλων. Με ότι κι αν έχει μέσα. Αμα έχει και διπλή σοκολατένια απόλαυση γίνεται κόλαση. Κι άμα έχει και πορτοκαλένιο άρωμα τότε δεν ''χωράει αμφιβολία περί τούτου...'' ότι δεν θα μείνει και για πολύ. Το άρωμα πορτοκάλι δεν ήταν από την αρχή στο πρόγραμμα.

Ψητά churros / Baked churros

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
702 users have voted.
 Kι ένα giveaway!!! ΄΄Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει. Μα αν δώσει και θυμώσει μεσ' το χιόνι θα μας χώσει'' ... λέει ο σοφός λαός. Αλλα νομίζω πως παραμύρισε καλοκαίρι. Ολα έχουν ανθίσει, μυγδαλιές, μαργαρίτες, σε οικόπεδα, σε κήπους... Προχθές το πρωι πήρα μια βαθιά ανάσα και μύριζε όντως άνοιξη: μου ήρθαν μυρωδιές ανθισμένων λουλουδιών.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut