Jump to Navigation

Ζαμπονοτυροπιτάκια!!!

up
0 users have voted.
Ζαμπονοτυροπιτάκια!!!Είναι πολύ αφράτα και μαλακά!!Υλικά!1 φλ ηλιέλαιο 1 φλ γάλα χλιαρό 1 φακ μαγιά 1 κ γ ζάχαρη 1 κ γ αλατι 1 αυγό ολοκληρο + 1 ασπράδι4 -4 5 φλ αλέυρι γ.ο.χ Για την γέμιση Αλαντικα της αρεσκείας σας εγώ έβαλα γαλοπούλα  τυρί γκουντα τριμμένη και κέτσαπ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σοκολατόπιτα Θεική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
 ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ..!!!ΥΛΙΚΆ250ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ200ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ4 ΑΥΓΆΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΌ ΤΟΥ..2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ2 Κ.Σ ΚΑΚΑΟ280.

Τυροπιτάκια πολύ εύκολα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ..ΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.. ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ..!!ΥΛΙΚΑ200 γρ ΒΟΎΤΥΡΟ200γρ.

Ψωμάκι σπιτικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Τέλεια τραγανά αφράτα ψωμιά!!!! Υλικά: 600 γρ αλεύρι για ψωμί,370 ml χλιαρό νερό,25 γρ μαγιά νωπή,1 κ.σ.ζαχαρη,30 ml ελαιόλαδο,1 και 1/2 κ.γ αλάτι!!       Εκτέλεση:Βάζουμε στην λεκανιτσα το αλεύρι και ανοίγουμε λακουβιτσα!Ρίχνουμε το αλάτι πάνω στο αλεύρι!Μέσα στην λακουβιτσα ρίχνουμε την μαγιά και την ζάχαρη!Προσθέτουμε το νερό σιγα-σιγα και ανακατεύουμε την μαγιά να λιώσει με ξύλινη κουτάλα!Ρίχν

Τυροπιτάκια απίθανα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Τυροπιτάκια με απίθανη  φουσκωτή και τραγανή ζύμη!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ 3 φακελακια μαγια ξηρη η ενας κυβος φρεσκιας!!2 κ.σ ζαχαρη2 ποτηρια  μετρια νερου  χλιαρο γαλα 1 ποτηρι μετριο νερου αναμεικτο σπορελαιο και ελαιολαδοΠεριπου 4 ποτηρια  μεγαλα η 600 γρμ περιπου αλευρι γοχ μπορει και λιγο παραπανωΛιγο αλατιΣε λεκανη προσθετω ενα ενα τα υλικα και ζυμωνω!!  Αφηνω την ζυμη να ξεκουραστει και τριπλασια

Πίτσα κ σαλάτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
Πίτσα  και σαλάτα του σεφ ...Εξαιρετικά κ τα δύο !!!!!Για την Πίτσα 1 φλ γάλα χλιαρό1 μάγια φακελάκι 1 κ.γ ζάχαρη1 κ.γ αλάτι1κ.σ λάδι2 .5 φλ αλέυρι γ.ο.χ περιπουΣε ένα μπολ βάζω το γάλα  με την μαγιά και την ζαχαρη και αφήνω 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγια( να κάνει φουσκάλες). Μετά προσθέτω το λάδι το αλάτι και το αλεύρι και ζυμώνω μεχρι να έχω ένα ελαστικό ζυμαράκι που να μην κολλάει στα χέρια


Main menu 2

1 | by Dr. Radut