Jump to Navigation

Εύκολα γλυκάκια στο ποτήρι !!!!

up
12 users have voted.
Εύκολα γλυκάκια στο ποτήρι σαν προφιτερολ με κρουασανάκια !!!Υλικά για 6 ποτηράκια!!!1 πακ κρουασανακια  κομμένα στην μέση (εγώ έβαλα με σοκολατα)500 γρ γάλα3 αυγά4 κ.σ κορν φλάουερ2 κ.σ κακάο3/4 κούπας ζάχαρη20 γρ βουτηρο1 βανίλια1 κουβερτούρα 125 γρΓια την διακόσμηση1 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά2 κ.σ ζάχαρη άχνη50 γρ κουβερτούρα25 γρ κρέμα γάλακτος1 κ.γ ηλιέλαιοΕκτέλεσηΣε ένα λεκανακι βάζω τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια και τα χτυπάω να αφρατεψουν. Αφήνω στην άκρη. Βάζω το γάλα με το κορν  φλάουερ και το κακάο σε μια κατσαρόλα ανακατεύοντας με το σύρμα  να διαλυθούν τα υλικά.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Βελούδινη, σούπερ Σοκολατένια τούρτα Μωσαϊκό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
158 users have voted.
 Έχετε Γενέθλια κατά την περίοδο της Νηστείας η απλά θέλετε ένα Σοκολατένιο Γλυκό;Ιδού η Συνταγή που ψάχνετε, μια εκπληκτική Βελούδινη, σούπερ Σοκολατένια τούρτα Μωσαϊκό που απλά είναι ΣΟΚ.

Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
151 users have voted.
 Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα!!! Μια Πάστα Σοκολάτα με Υπέροχα Σούπερ Υγιεινά Υλικά Χωρίς Γλουτένη, με αφρατο Μπισκότο - Παντεσπάνι και βελούδινη Σοκολάτα. Δεν θα πιστεύετε ότι αυτό που τρώτε είναι Νηστίσιμο.

Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
242 users have voted.
Σουυυπερ εκπληκτική , πεντανόστιμη , οικονομική και σε χρόνο ρεκόρ συνταγή! Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ με πανεύκολα υλικά κ βελούδινη Σοκολατένια Κρέμα!

Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10' !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
348 users have voted.
Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10' (Χωρίς Αυγά)!!!Υλικά:-500 ml κρέμα γάλακτος      -2 βανιλίνες-80 γρ. ζάχαρη -500 γρ. μασκαρπόνε-350 ml καυτό γάλα-2 κ.σ.

Ο πιο εύκολος κορμός!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
370 users have voted.
 Πολύ νόστιμος εύκολος Κορμός ❤️   Συνταγή:  Χτύπησα 1 φακελάκι ζαχαροπλαστικής σοκολάτας με 1 ποτήρι γάλα ! Πήρα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου και αρχίνισα: Βουτώντας το καθένα μπισκότο σε γάλα και έβαζα στο καθένα μπισκότο κρέμα και τα κολλούσα μαζί στην σειρά! Το έβαλα να παγώσει και τέλος έλιωσα κουβερτουρα και την έριξα πάνω! Και διακόσμησα με φιστίκι!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut