Jump to Navigation

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ - EASY CHRISTMAS CARD FOR TODDLERS

up
35 users have voted.
  20 μέρες για τα Χριστούγεννα και ο γιορτινός αναβρασμός συνεχίζεται απτόητος! Το σημερινό μας project είναι μια εύκολη χριστουγεννιάτικη κάρτα για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όταν λέμε "για παιδιά" εννοούμε κατάλληλη να τη φτιάξουν παιδιά, με τη δική μας βοήθεια βέβαια και να την προσφέρουν σε γιαγιάδες, παππούδες, νονούς κ.ο.κ. Νομίζω ότι όλοι οι προαναφερθέντες μια χειριποίητη κρτούλα θα τη χαίρονταν και θα την εκτιμούσαν δεόντως.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο thatseat.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σμυρναίικα Φοινίκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
171 users have voted.
Ξημερώνει το τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα και αποφασίζω ότι την αυλαία για τα γλυκά  θα κλείσουν αυτά τα Σμυρναίικα φοινίκια που κάθε χρόνο λέω ότι θα φτιάξω κι όλο τα αμελώ με τη σκέψη ότι είναι παρόμοια με τα μελομακάρονα. Εντάξει, είναι παρόμοια αλλά όχι ίδια! Εξάλλου, πάντα από μικρή άκουγα και τα δύο γλυκά αν και στο σπίτι φτιάχναμε πάντα μελομακάρονα.

Χριστουγεννιάτικο γλυκό χωρίς ζάχαρη και χωρίς ψήσιμο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
106 users have voted.
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι αναρτήσεις συνταγών αυξάνονται στο blog.

Σούπα βελουτέ κάστανου με μπέικον

(tantekiki.blogspot.gr)
up
145 users have voted.
Τα κάστανα είναι ένα πολύ αγαπημένο προϊόν και ιδιαίτερα το χειμώνα. Πάρα πολλές συνταγές ειδικά Χριστουγεννιάτικες χρησιμοποιούν κάστανα.

Coquille de Noël (Το Κοχύλι των Χριστουγέννων)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
342 users have voted.
Σήμερα, θα σας συστήσω το "Coquille de Noël" ή αλλιώς το Χριστουγεννιάτικο κοχύλι ένα από τα αγαπημένα γαλλικά ζυμώματα. Είναι μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Γαλλίας και του Βελγίου για ένα χριστουγεννιάτικο ψωμάκι-τσουρεκάκι τύπου brioche. Ωστόσο, το όνομα και η συνταγή του διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή που το φτιάχνουν.

Cheesecake με γεύση βανίλια, μαρμελάδα κολοκύθας-μήλου και καρύδια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
196 users have voted.
Ανήκω σ'  αυτούς που, κάθε χρόνο, περιμένω με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα να καταφθάσουν, το σπίτι να στολιστεί και να γεμίσει χειμωνιάτικες-χριστουγεννιάτικες μυρωδιές όπως κανελογαρύφαλλο, μέλι, πορτοκάλι, καρύδι. Λατρεύω να βλέπω στο τραπέζι μήλα, κυδώνια, κολοκύθες, πορτοκάλια και μανταρίνια να στρογγυλοκάθονται.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut