Jump to Navigation

Εκμέκ κανταίφι !!!

up
68 users have voted.
 Κατερινα ΜαδικαΥλικά.500 γρ. Κανταΐφι.250 γρ. Βιτάμ σοφτ λιωμένο.Σιρόπι4 ποτήρια νερό3 ποτήρια ζάχαρη .1 βανίλια .Λίγες σταγόνες λεμόνι.Για την κρέμα.1 λίτρο γάλα1 κούπα ζάχαρη.3 κρόκους αυγών5 κουταλιές της σούπας Κον φλάουρ.125 γρ. Βιτάμ.2 βανίλιες.Για τη σαντιγί1 φυτική 500 γρ.1 ζαχαρούχο.Εκτέλεση.Άνοιξα πολύ καλά το κανταΐφι και το άπλωσα στο ταψί της κουζίνας το ραντισα με το λιωμένο Βιτάμ το έψησα σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς αντίσταση μέχρι να ροδίσει περίπου 30 λεπτά.Ετοίμασα το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά 4 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει να βράζει.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Παγωμένη κρέμα/σορμπέ μάνγκο με 3+1 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
23 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παγωμένη κρέμα την λέω εγώ αλλά, εσύ μπορείς να την πεις και σορμπέ αν πολτοποιήσεις γρήγορα τους κατακίτρινους παγωμένους κύβους από το απίστευτα δροσιστικό μάνγκο. Κι αν προσθέσεις λίγη μαρμελάδα κόκκινων φρούτων (χωρίς ζάχαρη) και μερικά μύρτιλλα έχεις φτιάξει μια υπέροχη, φρουτένια νοστιμιά.

Ένα δροσερό και διαφορετικό γλυκό ψυγείου με αφράτη κρέμα φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
.Ένα δροσερό και διαφορετικό γλυκό ψυγείου με αφράτη κρέμα φράουλας και επικάλυψη σοκολάτας. Τέλειος συνδυασμός και με όλα τα μυστικά για να το κάνετε όλο τον χρόνο!!!Θα χρειαστείς2 πακέτα cream κράκερ ή μπισκότα πτιμπερ    Για την κρέμα   600 γρ Γάλα 70 γρ κορν φλάουρ  60 γρ ζάχαρη1 συσκευασία πραλίνα LILA από την Sisinni 500 γρ κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαράΓια το γλάσο200 γρ.

Σταφύλι Γλυκό Κουταλιού στον ΦΟΥΡΝΟ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
131 users have voted.
Γλυκό Σταφύλι στον ΦΟΥΡΝΟ το Συγκλονιστικό!! Ενα Εκπληκτικό Γλυκο του Κουταλιού που όλοι λατρεύουμε και ειναι η εποχή του, Σταφύλι Γλυκό χωρίς κατσαρόλες, χωρίς Αναμονες και Βράσιμο με τις ώρες. Συγκλονιστικό Σταφύλι Γλυκό που πραγματικά γίνετε πολύ καλύτερο με υπέροχα Αρώματα και Γεύση Παραδεισένια!!

Γλυκό Ψυγείου με Χειροποίητο ζελέ Καρπούζι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
125 users have voted.
Αν το καλοκαίρι ήταν Γλυκό, σίγουρα θα ήταν ΑΥΤΟ αδιαμφισβήτητα και με απόλυτη σιγουριά!!Γλυκό Ψυγείου με Χειροποίητο ζελέ Καρπούζι, τόσο Ανάλαφρο, τόσο Γευστικό και πάνω απ όλα πανεύκολο. Το Φτιάχνετε με τόσο απλά υλικά ώστε με την ζέστη αυτή να μην κάθεστε ώρες στην κουζίνα.

Φτιάξτε την πιο εύκολη Τούρτα Μιλφειγ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
191 users have voted.
Φτιάξτε την πιο εύκολη Τούρτα Μιλφειγ χωρίς ψήσιμο χωρίς βράσιμο!!!Υλικά για 22 άρι σκεύος 2 συσκευασίες σφολιατινια για Μιλφειγ 1 κρέμα Μιλφειγ στιγμής 1 φάκελο γκαρνι 1 βανιλετα 800 ml γάλα περίπου 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ Πριν κόψετε το γλυκό πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 5 ώρες.(Αν η φόρμα σας η το σκεύος σας είναι πιο μεγάλο από  26 εκατοστά προτείνω να βάλετε 2 σ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut