Υλικά: 
    
            
                    Για 6-8 άτομα1 κιλό και 300 γραμμάρια γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε ροδέλες1/2 φλιτζάνι βούτυρο1/2 φλιτζάνι μέλι1/2 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού2 ξυλάκια κανέλλας1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο ξύσμα πορτοκαλιού
        
        
Απολαύστε τις γλυκοπατάτες ψημένες στο φούρνο με γλάσο πορτοκαλιού και μέλι! 
      Απαιτούμενος χρόνος: 
    
            
                    80 λεπτά        
        
      Βαθμός δυσκολίας: 
    
            
                    2