Jump to Navigation

Γλυκάκι ψυγείου γρήγορο κ ελαφρύ !!!

up
34 users have voted.
Ελαφρύ  γλυκάκι με φρυγανιές και άρωμα κανέλας!!!Υλικά για ένα τετράγωνο πυρέξ 24×24 εκ12 φρυγανιέςΓια το σιρόπι1.5 φλ ζάχαρη 1.5 φλ νερό1 ξύλο κανέλας1 φλούδα λεμονιούΤα βράζω 6-7 λεπτά από το σημείο βρασμού και το αφήνω να κρυώσει.Για την κρέμα500 ml γάλα4 κ.σ κορν φλάουερ3 αυγά 1 βανίλια1κ.γ κανέλα σκόνη1 κ.σ βούτυρο3/4 φλ ζάχαρηΓια την διακόσμηση300 ml φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασία ΚανέλαΑμύγδαλο λευκό τριμμένο!ΕκτέλεσηΧτυπάω την φυτική κρέμα να γίνει  σαντιγί και την βάζω στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσω.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Βελούδινη, σούπερ Σοκολατένια τούρτα Μωσαϊκό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
161 users have voted.
 Έχετε Γενέθλια κατά την περίοδο της Νηστείας η απλά θέλετε ένα Σοκολατένιο Γλυκό;Ιδού η Συνταγή που ψάχνετε, μια εκπληκτική Βελούδινη, σούπερ Σοκολατένια τούρτα Μωσαϊκό που απλά είναι ΣΟΚ.

Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
154 users have voted.
 Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα!!! Μια Πάστα Σοκολάτα με Υπέροχα Σούπερ Υγιεινά Υλικά Χωρίς Γλουτένη, με αφρατο Μπισκότο - Παντεσπάνι και βελούδινη Σοκολάτα. Δεν θα πιστεύετε ότι αυτό που τρώτε είναι Νηστίσιμο.

Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
Σουυυπερ εκπληκτική , πεντανόστιμη , οικονομική και σε χρόνο ρεκόρ συνταγή! Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ με πανεύκολα υλικά κ βελούδινη Σοκολατένια Κρέμα!

Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10' !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
350 users have voted.
Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10' (Χωρίς Αυγά)!!!Υλικά:-500 ml κρέμα γάλακτος      -2 βανιλίνες-80 γρ. ζάχαρη -500 γρ. μασκαρπόνε-350 ml καυτό γάλα-2 κ.σ.

Ο πιο εύκολος κορμός!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
373 users have voted.
 Πολύ νόστιμος εύκολος Κορμός ❤️   Συνταγή:  Χτύπησα 1 φακελάκι ζαχαροπλαστικής σοκολάτας με 1 ποτήρι γάλα ! Πήρα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου και αρχίνισα: Βουτώντας το καθένα μπισκότο σε γάλα και έβαζα στο καθένα μπισκότο κρέμα και τα κολλούσα μαζί στην σειρά! Το έβαλα να παγώσει και τέλος έλιωσα κουβερτουρα και την έριξα πάνω! Και διακόσμησα με φιστίκι!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut