Jump to Navigation

Βûche de Noël μόκα με λευκή σοκολάτα

up
123 users have voted.

Καλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να ...κουραστήκατε, τουλάχιστον, δημιουργικά! 

Για σήμερα, ένα γλυκό γαλλικό που είναι κυρίως Χριστουγεννιάτικο αλλά κανείς δεν απαγορεύει να γίνει Πρωτοχρονιάτικο ή ακόμα και τούρτα εορταστική έτσι σαν κορμός ή βάζοντας το παντεσπάνι σε άλλη φόρμα και κόβοντάς το οριζόντια.

Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1255 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
288 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Τιραμισού στρατσιατέλα στο πεντάλεπτο (χωρίς αυγά)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
667 users have voted.
Πόσοι είναι αυτοί που δεν αγαπούν το τιραμισού; Ένα γλυκό που μπορεί να γίνει σε διάφορες εκδοχές, από το κλασσικό ιταλικό και αυθεντικό μέχρι το πιο απλό και, ανάλογα με τα υλικά πιο οικονομικό, αλλά ωστόσο ποτέ δεν χάνει την απίστευτη νοστιμιά του.Για σήμερα, θα σου προτείνω μια απλή, χωρίς αυγά, με τυρί κρέμα αντί μασκαρπόνε αλλά λίγο διαφορετική.

Οι λουκουμάδες του Βενετσιάνικου καρναβαλιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
425 users have voted.
Αυτή είναι η αγαπημένη μου εβδομάδα! Κι αν με ρωτήσεις γιατί θα σου απαντήσω γιατί είναι η εβδομάδα της Τυρινής που έχουν την τιμητική τους τα γαλακτοκομικά προϊόντα που τόσο αγαπώ! Έτσι σήμερα θα την τιμήσω με μια διαφορετική συνταγή...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut