Jump to Navigation

Βûche de Noël μόκα με λευκή σοκολάτα

up
89 users have voted.

Καλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να ...κουραστήκατε, τουλάχιστον, δημιουργικά! 

Για σήμερα, ένα γλυκό γαλλικό που είναι κυρίως Χριστουγεννιάτικο αλλά κανείς δεν απαγορεύει να γίνει Πρωτοχρονιάτικο ή ακόμα και τούρτα εορταστική έτσι σαν κορμός ή βάζοντας το παντεσπάνι σε άλλη φόρμα και κόβοντάς το οριζόντια.

Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Οι λουκουμάδες του Βενετσιάνικου καρναβαλιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
155 users have voted.
Αυτή είναι η αγαπημένη μου εβδομάδα! Κι αν με ρωτήσεις γιατί θα σου απαντήσω γιατί είναι η εβδομάδα της Τυρινής που έχουν την τιμητική τους τα γαλακτοκομικά προϊόντα που τόσο αγαπώ! Έτσι σήμερα θα την τιμήσω με μια διαφορετική συνταγή...

Σαραγλί ατομικό

(tantekiki.blogspot.gr)
up
236 users have voted.
Από τα ωραιότερα σιροπιαστά γλυκά με ανατολίτικο αέρα σε εκδοχή ατομική και φουλ στο σιρόπι. Τραγανά φύλλα με μοσχοβολιά βουτύρου και πλημμυρίζουν το στόμα γλύκα και νοστιμιά από το μέλι, τα καρύδια και το κανελογαρίφαλο.

Mille-feuille Χριστουγεννιάτικο, με καρύδια και κανέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
216 users have voted.
Ολόφρεσκο, αρωματικό και υπέροχα γλυκοσοκολατένιο αλλά κάτασπρο, με κριτσανιστό περίγυρο και μια νότα Ανατολής με τα ξηροκάρπια που, χαριτωμένα, μπερδεύτηκαν με την άχνη και την κανέλα αυτό το mille feuille θα σου κλέψει το νου, θα σε αποπλανήσει και θα σε ταξιδέψει.Γαλλικό δεν το λες, αν και η καταγωγή του είναι από την αγαπημένη Γαλλία, ανατολικό δεν το λες γιατί, απλά, έχει μια δόση από άρωμα Α

Bacio... πανακότα με γιαούρτι & λευκή κουβερτούρα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
447 users have voted.
Μπορεί ένα απλό,απλούστατο γλυκό, όπως μια πανακότα γιαουρτιού να μεταμορφωθεί σε λαχταριστή τούρτα ...αγάπης εξακολουθώντας να χαρίζει την νοστιμιά της; Μα φυσικά!! Πώς;; Θα το δείτε ευθύς αμέσως και ...δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut