Jump to Navigation

Αφράτο κέικ με σταφίδες και καρύδια

up
9 users have voted.
Αυτό το κέικ είναι σκέτη απόλαυση. Όταν το φτιάξετε θα θέλετε να το τρώτε συνέχεια. Τα υλικά για το κέικ: Ταψάκι Νο 32 4 κούπες φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 250 γρ. βιτάμ (το κλασικό) 1 κούπα σταφίδες της αρεσκείας σας 1+1/2 κούπα ζάχαρη 1+1/2 κούπα χοντροκομμένα καρύδια 1/3 κούπας κονιάκ 2 κούπες χυμό πορτοκαλιού 1/2 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο σε σκόνη 1 κουταλάκι σόδα φαγητού. 2 κουτάλια σ. ξύσμα πορτοκαλιού Πως φτιάχνουμε το κέικ:
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
176 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
230 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
357 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1108 users have voted.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και

Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1090 users have voted, including you.
 Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη για κάθε χαρούμενη εκδήλωση !!!ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα ιδιου μεγεθους,100 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια! Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη-βανιλια να αφρατεψουν να ασπρισουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις σιγα-σιγα το αλευρι ανακατευουμε απαλα με μαριζ!!!Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι νουμερο 26 και ψηνουμε στου


Main menu 2

1 | by Dr. Radut