Jump to Navigation

Αφράτα μπισκοτάκια με μέλι, λεμόνι & σουσάμι

up
243 users have voted.
"Μπισκότα με μέλι και λεμόνι;;; Για το λαιμό είναι;;;;" ήταν το πρώτο σχόλιο που άκουσα από τον πιο συνηθισμένο και συχνό δοκιμαστή των μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών μου εξερευνήσεων αλλά και μέγα πειραχτήρι. Ήξερα ωστόσο ότι θα τα δοκίμαζε ευχαρίστως όπως κάνει πάντα!!! Όχι δεν λέει ποτέ!!! Και τον ευχαριστώ!!!  :)Μέλι και λεμόνι...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ινδοκαρυδένιες μπαλίτσες με λευκή σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
70 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα!!! Τί κάνεις; Όλα καλά ελπίζω! Τετάρτη σήμερα κι αυτή την εβδομάδα σου έχω μια γλυκιά πρόταση (κι ελπίζω ότι θα έχω μια ακόμα την ερχόμενη Δευτέρα αντί για Τετάρτη λόγω της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου). Εγώ, πάντως, μια νοσταλγία την είχα τούτο το Σαββατοκύριακο. Θυμήθηκα, που λες, τα γλυκάκια που λάτρευα από τότε που ήμουν μικρή.

Πασχαλινά κουλουράκια βανίλιας με γιαούρτι, χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
105 users have voted.
Πάσχα χωρίς κουλουράκια γίνεται; Φυσικά, δεν γίνεται! Αν και υπάρχουν σπίτια που όλο τον χρόνο δεν κάνουν χωρίς κουλουράκια... όπως το δικό μας! Τα κουλουράκια και το τσουρέκι συνοδεύουν καθημερινά τον καφέ των παππούδων και είναι μια συνήθεια χρόνων που δεν θέλουν και δεν έχουν λόγο να κόψουν.

Soft cookies με σταγόνες σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
Σήμερα θα σας συστήσω τα soft cookies που λατρεύουν οι ανιψιές μου και κάνει η αδερφή μου κάθε εβδομάδα ανελλιπώς. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι ιδανικά για το σχολείο αλλά και για να συνοδεύσουν ένα φλιτζάνι καφέ, τσάι ή ένα ποτήρι γάλα.

Μπισκότα με σοκολατένιο ταχίνι, μέλι και φαρίνα με 5 δημητριακά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
99 users have voted.
Τι να πει κανείς για τα μπισκότα αυτά πέρα από το ότι είναι ιδανικά; Ακριβώς όπως το λέω χωρίς καμία δόση υπερβολής... ιδανικά για μικρούς και μεγάλους. Γιατί; Μα αν διαβάσει κανείς τα υλικά τους θα καταλάβει! Πρώτα πρώτα είναι σοκολατένια κι ακόμα περισσότερο σοκολατοταχινένια.

Μαλακά μουστοκούλουρα με πετιμέζι, χωρίς επιπλέον ζάχαρη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
140 users have voted.
Καλημέρα και καλό μήνα! Μουστοκούλουρα δεν είχα κάνει μέχρι τώρα! Πάντα έλεγα να φτιάξω αλλά όλο και κάτι συνέβαινε και το παραμελούσα, αν και είναι από τα κουλουράκια που αγαπώ, ιδιαίτερα τα μαλακά μουστοκούλουρα. Βέβαια, το μυστικό είναι να έχεις μούστο αλλά εγώ δεν είχα! Οπότε το επόμενο πιο κατάλληλο είναι το πετιμέζι ή αλλιώς σταφυλόμελο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut