Jump to Navigation

Αρωματική, καλοκαιρινή μαρμελάδα

up
119 users have voted.
Μια καλημέρα γλυκιά για σήμερα μήπως και γλυκάνει λίγο και η καθημερινότητά μας και φύγει η πίκρα από το στόμα. Μια καλημέρα καλοκαιρινή και φρουτένια που είναι ό,τι καλύτερο με μια φέτα ψωμί, μια φρυγανιά ή μερικά μπισκότα κι έναν καφέ ή γάλα. Μια καλημέρα που ταιριάζει απόλυτα με τον υπέροχο ήλιο αυτής της ευλογημένης χώρας μας!Τα φρούτα στα καλύτερά τους και είναι εποχή να φτιάξουμε μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού για τον χειμώνα. Ροδάκινα σε κάθε ποικιλία, δαμάσκηνα κάθε είδους, κεράσια, καρπούζια και πεπόνια είναι φρούτα λαχταριστά, νόστιμα και σε καλές τιμές.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μαρμελάδα βερίκοκο με αμπαρόριζα και μοσχολέμονο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
149 users have voted.
Μια μαρμελάδα στο χρώμα του καλοκαιρινού ήλιου με  ντελικάτο  άρωμα και γλύκα. Με άλλα λόγια, ένα βάζο γεμάτο καλοκαίρι. Από τη μια τα ολόγλυκα, αρωματικά βερίκοκα κι από την άλλη η αρμπαρόριζα που της χαρίζει έξτρα άρωμα και μου θυμίζει τις μαρμελάδες της γιαγιάς.

Μαρμελάδα Φραγκόσυκο με Χρυσαφένιο χρώμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
468 users have voted.
Ξέρω οτι Λατρεύετε τις Μαρμελάδες, τέτοια Μαρμελάδα με 3 Υλικά ΜΟΝΟ όμως σίγουρα δεν έχετε ξανά φάει!Μαρμελάδα Φραγκόσυκο με Χρυσαφένιο χρώμα, Υπέροχη Γεύση και Υφή που σίγουρα θα την φτιάξετε ώστε να την έχετε όλο τον χειμώνα!! Επίσης Φουλ Θρεπτικό, Πέρα από τη βιταμίνη C και τις αντιοξειδωτικές ουσίες, το φραγκόσυκο είναι πολύ καλή πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, καλίου και χαλκού.

Μαρμελάδα Σταφύλι Συγκλονιστική με 5 Υλικά ΜΟΝΟ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
478 users have voted.
 Τι Άλλο θα φτιάχναμε σήμερα εκτός από Μαρμελάδα Σταφύλι Συγκλονιστική με 5 Υλικά ΜΟΝΟ!Μια Υπέροχη Μαρμελάδα με Ρουμπινένιο Χρώμα και πραγματικά ονειρική γεύση για να συνοδεύσετε τα Γλυκά σας, το πρωινό σας. Γίνεται πανεύκολα με 5 Υλικά ΜΟΝΟ και είμαι σίγουρος οτι τέτοια Μαρμελάδα δεν έχετε ξανά δοκιμάσει ποτέ!!Μαρμελάδα Σταφύλι Συγκλονιστική και Ρουμπινένια Πανεύκολη με Απίστευτη Γεύση !!

Χρυσαφένια μαρμελάδα βερίκοκο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
495 users have voted, including you.
  Μαρμελάδα Βερίκοκο!!!     Και η Συνταγή:Καθάρισα 3 κιλά βερίκοκα από τα κουκούτσια τα έκοψα σε κομματάκια και τα έβαλα σε μια κατσαρόλα στρώση βερίκοκα στρώση ζάχαρη,στρώση βερίκοκα στρώση ζάχαρη (3 κιλά ζάχαρη)Και έβαλα την κατσαρόλα όλο το βράδυ στο ψυγείο!   Την επόμενη την έβγαλα από το ψυγείο ανακάτεψα με ξύλινη κουτάλα και την έβαλα να βράσει!Μόλις πήρε βράσει  δυνατή το χαμήλωσα  και άφησ

Μαρμελάδα βερίκοκο - καρότο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
890 users have voted.
Πόσο καιρό έχω να κάνω μαρμελάδα κι όμως τις αγαπώ τόσο πολύ! Είναι η καλύτερη φρουτένια γλυκολιχουδιά μια και ένα μόνον κουταλάκι επάνω σε ψωμί ή και σκέτη μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σου για γλυκό.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut