Jump to Navigation

Απόδραση στον Μύλο των Ξωτικών και γνωριμία με την πόλη των Τρικάλων

up
344 users have voted.
Ο ποταμός Ληθαίος και η Κεντρική Γέφυρα που ενώνει την κεντρική πλατεία με τον πεζόδρομο της ΑσκληπιούΚαλησπέρα σας! Κυριακή σήμερα, με μια ελαφρά μελαγχολία για τις γιορτές που ήρθαν και κοντεύουν να γίνουν ανάμνηση και με τη σκέψη ότι τα Χριστούγεννα ποτέ δεν διαρκούν τόσο όσο να τα ευχαριστηθώ!!! Αν διαρκούσαν άραγε τί θα έλεγα;;; Πάντα όταν κοντεύουν να φύγουν με επισκέπτεται μια ελαφρά μελαγχολική διάθεση. Έτσι, λοιπόν, σήμερα σας προτείνω να κάνουμε μαζί μια βόλτα στο ...παραμύθι για να μείνουμε λίγο ακόμα στα Χριστούγεννα και την ονειρική τους ατμόσφαιρα!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μέτσοβο 2013... Α' μέρος

(tantekiki.blogspot.gr)
up
156 users have voted.
Καλησπέρα σας!! Σήμερα και αύριο θα κάνουμε μια εκδρομούλα στα ... "πάτρια εδάφη" του γαμπρού μου. Στο Μέτσοβο, όπου έχω πάει αρκετές φορές και κάθε φορά εντυπωσιάζομαι από τη δύναμη της ίδιας της παράδοσης αλλά και την πίστη των κατοίκων του στην παράδοση.  Είχα να πάω 4-5 χρόνια... κι όμως ...εκεί ο χρόνος θαρρείς δεν περνά... δεν αλλοιώνει ανθρώπους, τοπία, τέχνες!

Ανήμερα των Φώτων, η "Φωτίτσα" και η τελευταία γιορτινή εξόρμηση

(tantekiki.blogspot.gr)
up
407 users have voted.

Καλημέρα σας! Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!! Το τριήμερο από την παραμονή των Θεοφανείων έως και του Αγίου Ιωάννου, ονομάζεται τριήμερο των Φώτων.

Σήμερα των Θεοφανείων και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν! Να είναι πάντα γεροί και να έχουν ό,τι επιθυμούν! 



Main menu 2

1 | by Dr. Radut