Jump to Navigation

Αναποδογυριστό κέικ ροδάκινο !!!

up
100 users have voted.
Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο κέικ, αναποδογυριστό, με ροδάκινα. Ένα εύγευστο κέικ για πρωϊνό, επιδόρπιο ή για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια.Υλικά συνταγής    1 κομπόστα ροδάκινο (825 γρ.)    185 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου    3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας    2 αυγά    1 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του    1/2 φλ. τσαγιού γάλαΕκτέλεση συνταγής    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C στις αντιστάσεις ή στους 160 ° C στον αέρα. Βουτυρώνετε και στρώνετε με χαρτί ψησίματος ένα στρογγυλό ταψί με βάση 22 εκ. και ύψος 6 εκ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Καλοκαιρινό Θεικό γλυκάκι !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Από το ωραιότερο αφράτο υπέροχο καλοκαιρινό γλυκάκι που θα έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!Συνταγή:Βάζουμε στο μπολ 6 ασπράδια και με λίγο αλάτι τα χτυπάμε σε πολύ σφιχτή μαρέγκα.Βάζουμε σε άλλο μπολ 70 ml σπορέλαιο,100 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ,20 γραμμάρια κακάο,2 βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα.Ρίχνουμε 80 ml γάλα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 6 κρόκους 1 βανίλια και ανακατεύουμε. Οπότε παίρνουμε

Εκμέκ σπέσιαλ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Εκμέκ σπέσιαλ Θεικό !!!! ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε μισό κιλό κανταΐφι και το ανοίγουμε πολύ καλά στο ταψί μας,ρίχνουμε πάνω 150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο το ανακατεύουμε καλά ,το ισιώνουμε και το ψήνουμε να ροδίσει.Το αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ καλά.ΣΙΡΟΠΙ:2 νεροπότηρα νερό,2 νεροπότηρα ζάχαρη,μισό λεμόνι τον χυμό του.Βράσιμο να δέσει.Σιροπιάζομαι κρύο κανταΐφι χλιαρό σιρόπι.ΚΡΕΜΑ:Μισό

Γλυκό με 3 γάλατα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
Γλυκό με 3 γάλατα καταπληκτικό !!!Απλά και γρήγορα !!!ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ7 αυγάμισό κιλό αλεύρι έτοιμο βανίλιας -υπάρχει σε ολα τα σούπερ μάρκετ-ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΥΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Τα χτυπάμε 15 λεπτά και τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί φούρνου και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 160 βαθμούςΤο αφήνουμε να κρυώσει και το ανάποδο γυρίσουμε πάλι μέσα στο ταψί .Χτυπάμε με το σύρμα 2 λεπτ

Κέικ καρότου από την Μαρία Κότταρη

(ioccalice.blogspot.com)
up
10 users have voted.
Μαρία ΚότταρηΥλικά για στρογγυλή φόρμα Νο23------------------------------------------4 αυγά1 κούπα ζάχαρη300 ml ηλιέλαιο6 μεγάλα καρότα τριμμένα στον κρεμμυδοτρίφτη300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο2 κ.γ.κανέλα τριμμένη1 βανίλια1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική1/2 κ.γ.

Μπουγάτσα με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
14 users have voted.
Για να γλυκάνουμε αυτή το μουντή ημέρα  ...Μπουγάτσα με κρέμα !!2 φύλλα σφολιάτας (1 πακέτο )Για την κρέμα:1 λίτρο γάλα φρέσκο1 φλ. τσαγιού ή κούπα σιμιγδάλι ψιλό1 φλ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut