Jump to Navigation

ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΚΑΝΑΖ

up
164 users have voted.
ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΚΑΝΑΖΤούρτα κλασική ανάμεικτη για να καλύψει όλα τα γούστα ! Φανταστική, αφράτη, εύκολη και πεντανόστιμη!Υλικά για τσέρκι 25εκ1 δόση παντεσπάνι (συνταγή  εδώ )1 φυτική σαντιγί κονσέρβας κρύα1 ζαχαρούχο γάλα κονσέρβας (397γρ)1 καψουλάκι βανίλια2 κουταλιές της σούπας κακάο κλασικό Για το σιρόπι:1/3 φλιτζάνι νερό 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη1 κουταλιά λικέρ ή κονιάκ (προαιρετικά)Για τη σκούρα γκανάζ: 200γρ. κουβέρτα σκούρα  ψιλοκομμένη 100ml γάλα πλήρες 1 κουταλάκι του γλ. μέλι Για τη διακόσμηση:100γρ. λευκή κουβερτούρα50ml γάλα 1 κουταλάκι του γλ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Εύκολο αφράτο τιραμισού χωρίς αυγά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
 Εύκολο τιραμισού  !! Δοκιμάστε την εύκολη συνταγή για ένα αφράτο τιραμισού χωρίς αυγά, με καφέ, μασκαρπόνε και σαντιγί!Συστατικά    420 ml γάλα, κρύο    2 κ.γ. espresso    1 φάκελος σαντιγί στιγμής Mac Magic    200 γρ.

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
115 users have voted.
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡΓεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες!Αυτή τη φορά σας έχω πανεύκολα κεράσματα για να προσφέρετε σε παιδικά πάρτυ και να ξετρελαθούν τα παιδιά! Γίνονται με λίγα υλικά και οικονομικά, και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πολύ...Υλικά:μπισκότα σαβαγιάρ πραλίνα φουντουκιού ή κρέμα μπουένοφράουλες κομμένες σε φετάκιασοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη (για κάθε 125γρ.

Τιραμισού στρατσιατέλα στο πεντάλεπτο (χωρίς αυγά)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
237 users have voted.
Πόσοι είναι αυτοί που δεν αγαπούν το τιραμισού; Ένα γλυκό που μπορεί να γίνει σε διάφορες εκδοχές, από το κλασσικό ιταλικό και αυθεντικό μέχρι το πιο απλό και, ανάλογα με τα υλικά πιο οικονομικό, αλλά ωστόσο ποτέ δεν χάνει την απίστευτη νοστιμιά του.Για σήμερα, θα σου προτείνω μια απλή, χωρίς αυγά, με τυρί κρέμα αντί μασκαρπόνε αλλά λίγο διαφορετική.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut