Jump to Navigation

 Γαλακτομπούρεκο !!!

up
45 users have voted.
 Γαλακτομπούρεκο ή γαλακτομπουρεκάκια όνειρο !!!ΥΛΙΚΑ 500 γρ.φυλλο κρούστας200  γρ.βουτυρο για φύλλα , κρέμα και σιρόπι.Κρέμα1 λίτρο γάλα φρέσκο200 γρ.ζαχαρουχο3 αυγά1 βανίλια1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού100 γρ.σιμιγδαλι ψιλό2 κουταλιές κοφτές κορν φλάουρΣΙΡΟΠΙ600 γρ.νερο500 γρ.ζαχαρη2 κουταλιές σούπας γεμάτες γλυκόζης1 φλούδα πορτοκαλιού1 κουταλιά βούτυροΤα φύλλα πρίν τα διπλωσουμε τα βουτυρωνουμε όλα και μετά το τύλιγμα πάλι βουτυρωνουμε.Εκτέλεση φωτό Σούλα Λεβέντη και το έκανε στο ταψί ..!Δείτε την εκτελεση εδω --> https://www.youtube.com/watch?v=he_hbxekssU
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.

Λουκουμάδες !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
344 users have voted.
 Βραδινές υπογλυκαιμίες ..Ζεστοί ζεστοί μόλις τους έφτιαξα !!! Οταν θέλεις γλυκάκι η πιο γρήγορη λύση είναι να φτιάξεις Λουκουμάδες !!!!

Αυγοφέτες όνειρο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1680 users have voted.
 Αυγοφέτες που είναι τόσο απλές αλλά μας αρέσουν πολύ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕίχα μπαγιάτικο ψωμάκι κ το έκοψα σε φέτες .Χτύπησα τρία αυγά με γάλα λίγο αλάτι και βουτάω  μέσα τις φέτες ψωμί .Αμέσως μετά στο τηγάνι .Τηγανίζω από την μία πλευρά κ μετά μόλις πάρει χρώμα γυρίζω κ από την άλλη .Για έτξτρα η\γεύση έβαλα μέλι από πάνω .Εκρ=τέλεση φωτό συνταγή από κ.Sofia Kakosaiou ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2181 users have voted.
Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!    ΥΛΙΚΑ280 γρ. ζάχαρη110 γρ.

Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1882 users have voted.
Νηστίσιμη Μπουγάτσα με Κρέμα! ΚΑΛΥΤΕΡΗ και Από Την Κανονική!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για μια εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα, ιδανική για την περίοδο της νηστείας! Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά και εντυπωσιάστε όλους με την τέλεια γεύση της. Ιδανική για γιορτές και καθημερινές απολαύσεις!450 γρ. φύλλο κρούστας250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut