Υλικά: 
    
            
                    2 κιλά μοσχάρι από τη σπάλα1/4 φλιτζανιού ξηρό κόκκινο κρασί2 φλιτζάνια τσαγιού ντοματάκια κονκασέ1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας2 κλαδάκια φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι5 σκελίδες σκόρδο1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό1 κυδώνι τριμμένο στον τρίφτη1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι 
        
        
Πλένουμε καλά το μοσχάρι ώστε να καθαρίσει,να φύγουν τα αίματα.
      Απαιτούμενος χρόνος: 
    
            
                    130 λεπτά        
        
      Βαθμός δυσκολίας: