Jump to Navigation

Κολοκυθάκια από τον κήπο στην χύτρα γεμιστά με κιμά,αυγολέμονο !!!

up
114 users have voted.
 Κολοκυθάκια από τον κήπο στην χύτρα γεμιστά με κιμά,αυγολέμονο !!!ΥΛΙΚΑ6 κολοκύθια400 γρ κιμά μοσχαρίσιο1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο1 ντομάτα τριμμένη2 καρότα κομμένα κυβακια5 κ.σουπας άγριο ρύζιΑνιθο ψιλοκομμένοΑλάτι, πιπέρι,λίγο ξύδιΛάδι..ΕΚΤΕΛΕΣΗΖυμωνω τον κιμά με το κρεμμύδι,το ρύζι,τον ανιθο,την ντομάτα λίγο από την ψυχα κολοκυθιου,το καροτο,λίγο λάδι, ελάχιστο ξύδι, αλάτι πιπέρι.Πλένω αδειάζω την ψυχα από τα κολοκύθια και τα στρώνω στον πάτο της χύτρας.Επανω κόβω ένα καρότο κυβακια, ρίχνω ανιθο, αλάτι λάδι.Γεμίζω τα κολοκύθια και τα τοποθετώ με την σειρά.Εμεινε λίγη ζύμη και τα έπλασα όπως
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζάνες -Πατάτες με γέμιση κιμά κ τυρί που λιώνει στον φούρνο καταπληκτικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
100 users have voted.
 Σημερινό ... Φαγητό να γλύφεις  και το πιάτο !!! Πολύ εύκολο, γρήγορο, πολύ πολύ πολύ γευστικό λίγα υλικά-οικονομικό -και τύφλα να έχει ο Μουσακάς !!!! Θα ήθελα πολύ να το φτιάξετε θα ξετρελαθούν όλοι !!!

Φλογέρες λαχανικών vegetarian

(tantekiki.blogspot.gr)
up
102 users have voted.
Το Πάσχα μπορεί να πέρασε αλλά σήμερα σου έχω πρόταση τέλεια για πικ νικ, βραδινό μπροστά στην τηλεόραση αλλά και για μεζεδάκι ή ορεκτικό σε κάποιο από τα ανοιξιάτικα παρεϊστικα σαββατόβραδα.

Ενα πολύ ωραίο νόστιμο οικονομικό γρήγορο φαγητό με λαχανικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
119 users have voted.
Ενα υπέροχο φαγητό με λαχανικά πολύ νόστιμο γρήγορο εύκολο κ πολύ οικονομικό ...Από γεύση ..Δεν το συζητώ θα το ξαναφτιάξω σε μεγαλύτερο ταψί συντόμως !!!

Ρολάκια μελιτζάνας με κεφτεδάκια με συνοδευτικό ρύζι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
320 users have voted.
Τυλιχτό μελιτζάνας με κεφτεδάκια !!!Για όσους αναρωτιούνται τι να μαγειρέψουν πάλι ...Να μία ωραία συνταγή που έφτιαξα σήμερα κ άρεσε πολύ !!!Τα κεφτεδάκια που με ρωτάτε μόνο τα πλάθουμε δεν τα ψήνουμε κ τα τυλίγουμε με την μελιτζάνα.. Ψήνονται στον φούρνο .

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
458 users have voted.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣΝόστιμες πατάτες σας έχω για σήμερα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut