Υλικά:
Για τη γαλόπιτα4 λίτρα φρέσκο γάλα600 γραμμάρια ζάχαρη300 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό125 γραμμάρια αλεύρι62 γραμμάρια κορν Φλάουρ70 γραμμάρια Άνθος αραβοσίτου βανίλια3 Αυγά1 πρέζα Αλάτι100 γραμμάρια ζάχαρη120 γραμμάρια ελαιόλαδοΚανέλαΓια το φύλλο300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις120 γραμμάρια ελαιόλαδο1 πρέζα Αλάτι50 - 100 γραμμάρια νερό ή όσο πάρει
Παραδοσιακή συνταγή γαλατόπιτας από τη Λακωνία με χειροποίητο φύλλο
Απαιτούμενος χρόνος:
80 λεπτά