Jump to Navigation

Πένες με μπουκίτσες κοτόπουλο & χρωματιστές πιπεριές !!!

up
172 users have voted.
 Ελαφρύ γρήγορο φαγητό που μοιάζει με μακαρονοσαλάτα αλλά,δεν είναι,γιατί είναι ένα πολύ ωραίο γεύμα με  ωραία χρώματα και μυρωδιές !!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Καρμπονάρα αυθεντική πολύ γρήγορη και πολύ γευστική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
14 users have voted.
 Σημερινό ... Καρμπονάρα αυθεντική πολύ γρήγορη και πολύ γευστική !!!Υλικά500 γρ. σπαγγέτι, Νο6αλάτιπιπέρι150 γρ. guanciale--Εγώ έβαλα Μπέικον δεν βρήκα guanciale μια χαρά έγινε -1 κ.σ. βούτυρο1 αυγό4 κρόκους100 γρ. παρμεζάνα, ή πεκορίνοΓια το σερβίρισμαπιπέρι100 γρ.

Πολύ ωραίο σουφλέ με κοτόπουλο και μανιτάρια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
220 users have voted.
Εύκολο σουφλέ με πέννες κοτόπουλο και μανιτάρια!!!Φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο σουφλέ με κοτόπουλο και μανιτάρια!!!

Ογκρατέν με τορτελίνια!!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
217 users have voted.
Εύκολο ογκρατέν με τορτελίνια!!!! (Tortellini au Gratin) Μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή που αρέσει σε όλους!!! Μπορείτε να βάλετε και καπνιστή γαλοπούλα αν θέλετε και δεν τρώτε χοιρινό.

Σπαγγέτι καρότου με λευκή σάλτσα και ποικιλία μανιταριών

(tantekiki.blogspot.gr)
up
251 users have voted.
Τα ζυμαρικά  που είναι ζυμωμένα με πολτό από λαχανικά είναι μια νέα τάση που κατακτά σιγά σιγά την αγορά και είναι η αδυναμία μου. Τα συγκεκριμένα σπαγγέτι, από σιμιγδάλι και πολτό καρότου μου άρεσαν πολύ και μια και είμαστε μακαρονάδες αποφάσισα να φτιάξω μια ωραιότατη μακαρονάδα με λευκή σάλτσα και μανιτάρια.

Απίθανο λαχταριστό και

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
262 users have voted.
Απίθανο λαχταριστό και πεντανόστιμο φαγητό – κανελόνια με κιμά και τυρί !!!ΥλικάΓια τον κιμάΚιμάς μοσχαρίσιος (ιδανικά από το μέρος ελιά)2 μεγάλα κρεμμύδια2 σκ. σκόρδο4 κ.σ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut