Jump to Navigation

Πίτες αλμυρές

Πίτες αλμυρές

ΑΦΡΑΤΗ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ** CIAMBELLA BRIOCHE SALATA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
346 users have voted.
ΑΦΡΑΤΗ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑΕξαιρετικα αφρατη ημιγλυκη κουλουρα, με αλμυρη γεμιση απο μπεϊκον, καπνιστη γαλοπουλα και γκουντα. Παρασκευαζεται ευκολα και τρωγεται ... πολυ γρηγορα!

Φουσκωτή τυρόπιτα διά χειρός

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
Αυτή η τυρόπιτα προέκυψε μια μέρα που ήμουν πολύ πολύ κουρασμένη! Πως ταιριάζει τυρόπιτα και κούραση; Ταιριάζει! Όταν ξεκινάς να κάνεις τυρόπιτα για να την προσφέρεις στους αγαπημένους σου φίλους και στο τέλος καταλήγεις ένα ράκος από όλες τις δουλειές που κάνεις παράλληλα και απλά ξεχνάς να τη βάλεις στο φούρνο, τότε προκύπτει μια τυρόπιτα πιο νόστιμη από τις άλλες.

Πίτσα με κεμμυδομανιτάρια και μανούρι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
207 users have voted, including you.
Μια πίτσα για σήμερα! Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι εδώ και πολύ καιρό δεν ανέβασα καθόλου πίτσα...ούτε και έφαγα πίτσα... "βεβαίως, βεβαίως". Η τελευταία πίτσα που απολαύσαμε ήταν τον Αύγουστο!!!!! Αλλά τί έγινε ...γιατί δεν την βρίσκω;;; Γιατί, φυσικά, με τούτα και μ' εκείνα, την ξέχασα!!!! Ούτε μια ούτε δυό φορές έχει συμβεί!!! Δεν πειράζει όμως... ποτέ δεν είναι αργά!!! 

Μανιταρόπιτα

(mirodieskainostimies.blogspot.gr)
up
290 users have voted.
Υλικά 1 φίλο σφολιάτας 600 γρ. Μανιτάρια 150 γρ. Μπέικον 250 γρ. Σκληρό τυρί 250 ml. Κρέμα γάλακτος 1 ζωμό λαχανικών Αλάτι, πιπέρι Προετοιμασία Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά και τα ψήνετε γύρο στα 15 λεπτά. Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρίπατε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε

Πίτα με κίτρινη κολοκύθα και πράσα

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
501 users have voted.
Μιας και προχθές σας έδωσα την συνταγή μου για χωριάτικη σφολιάτα, ας φτιάξουμε μ’ αυτήν μια από τις πιο αγαπημένες μου αλμυρές πίτες, με κίτρινη κολοκύθα, πράσα και φέτα. Επειδή την πίτα αυτή την φτιάχνω σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, όταν βγαίνουν στην αγορά οι κολοκύθες αγοράζω αρκετά κιλά και τα βράζω.

Τυροπιτα

(mirodieskainostimies.blogspot.gr)
up
285 users have voted.
Υλικά   5  αυγά 200 γρ.αλεύρι 400 γρ.τυρί φέτα 200 Edam ή άλλο σκληρό τυρί   1 ποτήρι γιαούρτι 100 ml. λάδι   1 κουταλάκι baking powder Προετοιμασία Χτυπάτε ελαφρώς τα αβγά σε ένα μπόλ. Προσθέτετε την φέτα λιωμένη με το πιρούνι, το Edam  το οποίο προηγουμένως το τρίβετε τρίφτη απο την χοντρή πλευρά, το γιαούρτι, το λάδι, baking powder και το αλεύρι και τα ανακατώνεται όλα μαζί. Λαδώνεται
Subscribe to RSS - Πίτες αλμυρές


Main menu 2

by Dr. Radut