Jump to Navigation

Ζυμαρικά

Ζυμαρικά

Πένες στο φούρνο

(nostimesyntages.gr)
up
748 users have voted.
Υλικά 400 γρ. πένες 400 γρ. γάλα συμπυκνωμένο 60 γρ. νερό 1 κ.σ. κόρν φλάουρ 100 γρ. τριμμένο Γκούντα 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα Εκτέλεση Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πένες και τις σουρώνουμε αλλά δεν τα ξεπλένουμε. Διαλύουμε το κόρν φλάουρ στο γάλα και προσθέτουμε το νερό.

Σπαγγέτι all' Amatriciana

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
679 users have voted.
Σπαγγέτι all' Amatriciana- storytelling -η μικρή πόλη Amatrice, που έδωσε το όνομά της στo πιάτο, είναι μία πόλη - κοινότητα στην επαρχία του Rieti, στο βορειοανατολικό Lazio (Latium), στην κεντρική Ιταλία.στην αρχή, το πιάτο αυτό ήταν φαγητό βοσκών και τα συστατικά του ήσαν ζυμαρικά φτιαγμένα στο σπίτι, guanciale (παστό χοιρινό μάγουλο) * και ντόπιο πεκορίνο.  όταν η συνταγή έφτασε στη Ρώμη, προσ

Χυλοπίτες κοκκινιστές dell’ inferno (της κολάσεως)

(syntages.matia.gr)
up
883 users have voted.
Ιδανικές για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Θα σας ζεστάνουν (έως κάψουν), θα σας χορτάσουν και θα σας αποσυμφορήσουν όλο το ρινικό σύστημα! Καλή όρεξη! Χυλοπίτες με κοτόπουλο Κοτόπουλο Χωριάτικο με χυλοπίτες, της Γιώτας. Συνταγή της Καλαμάτας Γιουβαρλάκια με λαχανικά και χυλοπίτες

Σπαγγέτι με Σολωμό

(nostimesyntages.gr)
up
622 users have voted.
Υλικά 250 γρ. φιλέτο Σολωμό 250 γρ. σπαγγέτι 150ml λευκό κρασί 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 6 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε σε κομμάτια το Σολωμό. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τις πιπεριές και τον Σολωμό. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 3-4 λεπτά.

Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
310 users have voted.
Είστε για ζυμαρικά σήμερα;; Και μάλιστα όχι απλά ζυμαρικά αλλά για το ...βαρύ πυροβολικό των ζυμαρικών... τα τορτελίνια. Μικρά "σωσιβιάκια" όπως τα έλεγα κάποτε στη μεγάλη μου ανιψιά που κι αυτή τα τιμά δεόντως... άλλωστε ποιό παιδί δεν τρώει μακαρόνια;;; Ελάχιστα (ανάμεσα σ' αυτά και η μικρή μου ανιψιά!!!) που, ελπίζω κάποτε να εκτιμήσει την αξία τους...

Couscous με παρμεζάνα και λαχανικά

(nostimesyntages.gr)
up
347 users have voted.
Υλικά για 3 μερίδες 2 φλ. Couscous 4 φλ. νερό 3 καρότα τριμμένα 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ½ φλ. γάλα 4 κ.σ. μαργαρίνη 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε νερό και προσθέτουμε το Couscous , λίγο αλάτι και 2 κ.σ. μαργαρίνη. Σβήνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε το Couscous για 10 λεπτά να φουσκώσει.

Λαζάνια με Κοτόπουλο, Τυρί και Ελιές

(eleniscooking.blogspot.com)
up
371 users have voted.
Υλικά  για 6 τεμάχια:6 λαζάνια (τύπου όπως φωτό, υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετς)Γέμιση:250γρ.κοτόπουλο βραστό ή ψητό κομμένο σε μικρά κομματάκια1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί3-4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος½ κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο βασιλικόΑλάτι και πιπέριΕπιπλέον:½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 6 ελιές μαύρες ή πράσινες κομμένες σ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ 4 ΤΥΡΙΑ

(mageirebontasstospitimas.blogspot.com)
up
285 users have voted, including you.
Υλικά: 500g τριβελάκι2 κουταλιές σούπας βούτυρο7 κουταλιές σούπας αλεύρι1 λίτρο γάλα1 ½ φλυτζάνι γραβιέρα1 ½ φλυτζάνι έμενταλ1 ½ φλυτζάνι ρεγκάτο ή τσένταρ1 φλυτζάνι παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι100ml κρέμα γάλακτος1 αυγό μοσχοκάρυδοΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να δέσει το μείγμα.

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

(mageirebontasstospitimas.blogspot.com)
up
264 users have voted.
ΥΛΙΚΑ1πακετο μακαρονια νουμερο 31 κρεμα γαλακτος 250ml200γρ παρμεζανα τριμμενη10 φετες μπεικον ψιλοκομμενοελαιολαδο για λιγο σοταρισμααλατι και πιπεριΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒραζουμε τα μακαρονια μας για 5 λεπτα σε αλατισμενονερο,σουρωνουμε και βαζουμε στην κατσαρολα μας την ιδια λιγο ελαιολαδο και σοταρουμε το μπεικον,προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και την μιση ποσοτητα απο την παρμεζανα.Αδειαζουμε τα μακαρονι

Ζυμαρικά με ψητές ντομάτες

(epipantosepistitou-efik.blogspot.gr)
up
251 users have voted.
Υλικά 500 γρ. ντοματίνια 2-3 πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες (αν θέλω) 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ημισέληνα 4-5 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι ρίγανη ματζουράνα θυμάρι βασιλικός φρέσκος δενδρολίβανο τα μυρωδικά κατά βούληση ζυμαρικά της αρεσκείας μας βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου Εκτέλεση Αν τα ντοματίνια μας είναι μεγαλούτσικα τα κόβουμε στη

Pages

Subscribe to RSS - Ζυμαρικά


Main menu 2

by Dr. Radut